Verkeerscontroles bij scholen

BEUNINGEN, 2 september 2011 – Politieteam Beuningen, Maas en Waal gaat in de maand september verkeerscontroles uitvoeren in de directe omgeving van basisscholen in het hele werkgebied.De controle is gericht op het dragen van autogordels (door zowel bestuurders als inzittenden), bevestiging van kinderzitjes en het rij- en parkeergedrag rond de scholen.De controles zijn gepland van maandag 5 tot en met vrijdag 30 september en zullen verspreid door het gebied plaatsvinden op wisselende tijdstippen. Het gaat om de basisscholen in de gemeenten Beuningen, Druten en West Maas en Waal. Elke school kan in de genoemde periode meerdere controles verwachten. Geconstateerde overtredingen worden direct bekeurd.De scholen zelf zijn al op de hoogte gesteld van deze actie. Doel van de controles is meer bewustwording van de risico’s en gevaarzetting, en het bijdragen aan de verkeersveiligheid rond scholen.

BEUNINGEN, 2 september 2011 – Politieteam Beuningen, Maas en Waal gaat in de maand september verkeerscontroles uitvoeren in de directe omgeving van basisscholen in het hele werkgebied.

De controle is gericht op het dragen van autogordels (door zowel bestuurders als inzittenden), bevestiging van kinderzitjes en
het rij- en parkeergedrag rond de scholen.

De controles zijn gepland van maandag 5 tot en met vrijdag 30 september en zullen verspreid door het gebied plaatsvinden op wisselende tijdstippen. Het gaat om de basisscholen in de gemeenten Beuningen, Druten en West Maas en Waal. Elke school kan in de genoemde periode meerdere controles verwachten. Geconstateerde overtredingen worden direct bekeurd.

De scholen zelf zijn al op de hoogte gesteld van deze actie. Doel van de controles is meer bewustwording van de risico’s en gevaarzetting, en het bijdragen aan de verkeersveiligheid rond scholen.

 

 

Cookieinstellingen