Buurtbemiddeling Beuningen blijft

Foto:

BEUNINGEN, 8 december 2011 – Het aanvankelijk geschrapte project buurtbemiddeling wordt in de gemeente Beuningen alsnog voortgezet.Jaarlijks koopt (in de vorm van subsidieverlening) de gemeente maatschappelijk werk in bij het NIM voor inwoners van de gemeente Beuningen. In de begrotingsraad van november jongstleden heeft de raad besloten om voor 2012 niet te bezuinigen  op het maatschappelijk werk dat zij inkoopt bij het NIM, maar is wel besloten om geen subsidie meer te verstrekken voor het project buurtbemiddeling.Door het NIM meer vrijheid te geven in de wijze van besteding van de subsidie maakt de gemeente het voor het NIM mogelijk om meer aan preventieve zorg (zoals bijvoorbeeld buurtbemidddeling) te besteden. Door het schuiven met producten heeft NIM mogelijkheden om buurtbemiddeling in stand te houden.Lees voor achtergrondinfo het bericht van september: “Buurtbemiddeling wankelt”.

BEUNINGEN, 8 december 2011 – Het aanvankelijk geschrapte project buurtbemiddeling wordt in de gemeente Beuningen alsnog voortgezet.

Jaarlijks koopt (in de vorm van subsidieverlening) de gemeente maatschappelijk werk in bij het NIM voor inwoners van de gemeente Beuningen. In de begrotingsraad van november jongstleden heeft de raad besloten om voor 2012 niet te bezuinigen  op het maatschappelijk werk dat zij inkoopt bij het NIM, maar is wel besloten om geen subsidie meer te verstrekken voor het project buurtbemiddeling.

Door het NIM meer vrijheid te geven in de wijze van besteding van de subsidie maakt de gemeente het voor het NIM mogelijk om meer aan preventieve zorg (zoals bijvoorbeeld buurtbemidddeling) te besteden. Door het schuiven met producten heeft NIM mogelijkheden om buurtbemiddeling in stand te houden.

Lees voor achtergrondinfo het bericht van september: “Buurtbemiddeling wankelt“.

 

 

 

Cookieinstellingen