Muziek op Schoot in de Bibliotheek Beuningen

Foto:

BEUNINGEN, 8 maart 2012 – Kinderen houden van muziek. Zij hebben een aangeboren gave om te reageren op geluiden en muziek. Het is belangrijk en vooral ook leuk om hier zo vroeg mogelijk op in te spelen.Dat muziek en liedjes goed zijn voor de ontwikkeling van uw kind was u vast al bekend. Het zingen van liedjes heeft ook een heel positieve invloed op de taalontwikkeling en de ontwikkeling van de spraak. Met Muziek op Schoot zingen we veel bekende en nieuwe liedjes. We doen spelletjes met muziek en gebruiken eenvoudige instrumenten. Het met plezier bezig zijn met uw kind door middel van muziek staat voorop!Muziek op Schoot wordt gegeven door Tierelier-Muziekplezier onder leiding van Martine Spruijt en wordt georganiseerd in het kader van BoekStart.

BEUNINGEN, 8 maart 2012 – Kinderen houden van muziek. Zij hebben een aangeboren gave om te reageren op geluiden en muziek. Het is belangrijk en vooral ook leuk om hier zo vroeg mogelijk op in te spelen.

Dat muziek en liedjes goed zijn voor de ontwikkeling van uw kind was u vast al bekend. Het zingen van liedjes heeft ook een heel positieve invloed op de taalontwikkeling en de ontwikkeling van de spraak.

Met Muziek op Schoot zingen we veel bekende en nieuwe liedjes. We doen spelletjes met muziek en gebruiken eenvoudige instrumenten. Het met plezier bezig zijn met uw kind door middel van muziek staat voorop!

Muziek op Schoot wordt gegeven door Tierelier-Muziekplezier onder leiding van Martine Spruijt en wordt georganiseerd in het kader van BoekStart.

Informatie
Toegang: € 5,- per kaartje voor een ouder met kind.
Er zijn 12 kaartjes beschikbaar.
Kaartjes verkrijgbaar in alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid.

 

Datum: 19 maart 2012
Aanvang: 10:00u
Lokatie: Mauritsplein 1 , Beuningen
Entree: € 5,00
Cookieinstellingen