Teken petitie “Houd De Plons OPEN!”

Foto:

BEUNINGEN, 7 april 2012 – Deze oproep is van het team van zwembad de Plons:Om meer kracht bij te zetten voor de openstelling van het bad is er een actiecomité opgerichtHOUD DE PLONS OPEN!!Het actiecomité heeft besloten om aanstaande woensdag 11 april om 14.00 uur een protest te houden op het buitenterrein bij het gemeentehuis. Wij hopen dat u en uiteraard uw kinderen ons komt steunen bij deze actie. Ook hebben wij een petitie op onze website die wij graag zouden willen dat u die tekent. Spandoeken ballonnen alles is welkom. De landelijke media zal daarbij aanwezig zijn.

BEUNINGEN, 7 april 2012 – Deze oproep is van het team van zwembad de Plons:

Om meer kracht bij te zetten voor de openstelling van het bad is er een actiecomité opgericht

HOUD DE PLONS OPEN!!

Het actiecomité heeft besloten om aanstaande woensdag 11 april om 14.00 uur een protest te houden op het buitenterrein bij het gemeentehuis. Wij hopen dat u en uiteraard uw kinderen ons komt steunen bij deze actie.

Ook hebben wij een petitie op onze website die wij graag zouden willen dat u die tekent. Spandoeken ballonnen alles is welkom. De landelijke media zal daarbij aanwezig zijn.

Tot woensdag!!!

Op dit moment kunnen wij verder voor u niets betekenen, wij hopen dat u voor ons wel iets kunt betekenen. Wilt u alstublieft niet terug mailen omdat wij de grote aantal mails niet kunnen verwerken maar gebruik vooral alle sociaal media die er is om ons te helpen. (Twitter, Facebook etc.)

Alle groeten,

Brenda, Hedwich, Giel, Guido, Carin, Tanja, Tamara, Jaschenka, Anja, Nicol, Melanie, Iris, Lisanne, Karel, Ans.
Team de plons.

Bron: zwembaddeplons.nl

Gerelateerd(e) bericht(en)
05-04-2012 2nd opinion: In bedrijf blijven zonder grote investeringen is onverantwoord
05-04-2012 Zwembad De Plons pas open na aanpassingen
24-03-2012 150 kinderen kunnen vandaag niet afzwemmen
23-03-2012 Zwembad ‘De Plons’ per direct preventief gesloten

 

Cookieinstellingen