Moederdagcadeau knutselen bij Bull

BEUNINGEN, 28 april 2012 – Over twee weken is het zover, Moederdag!Zoals ieder jaar willen kinderen dan graag met een mooi knutselcadeau hun moeders verassen. Bull Tuincentrum vindt het belangrijk sociaal betrokken te zijn bij de Beuningse gemeenschap. “We willen jonge mensen de mogelijkheid bieden om met natuurlijk materiaal te werken”, vertelt Richard Bull. “Vandaar dat we dit jaar het initiatief genomen hebben om de scholen een leuk idee aan te bieden.”Knutselen tijdens handvaardigheid”We hebben de scholen gratis aardewerk potjes aangeboden voor de leerlingen van de groepen 1 tot 4. Deze kunnen ze bijvoorbeeld tijdens een les handvaardigheid beschilderen en versieren. Kort voor moederdag (van 9 t/m 12 mei) kunnen de kinderen samen met hun vader of andere begeleider(s) de versierde potjes komen afknutselen bij ons tuincentum. Speciaal voor de kinderen zal er een fleurig assortiment zomerplanten klaarstaan om de potjes gratis mee te vullen.”Inmiddels hebben diverse scholen zich aangemeld voor dit initatief. De moeders moeten nu nog maar afwachten of zij ook zo’n fleurig en creatief bloempotje krijgen. Voor vaders van kinderen uit de hogere groepen, of van de scholen die niet meedoen, is het ook een leuk idee om zoiets met de kinderen te maken. De kinderen zijn creatief bezig en het brengt ze in contact met de natuur!

BEUNINGEN, 28 april 2012 – Over twee weken is het zover, Moederdag!

Zoals ieder jaar willen kinderen dan graag met een mooi knutselcadeau hun moeders verassen. Bull Tuincentrum vindt het belangrijk sociaal betrokken te zijn bij de Beuningse gemeenschap. “We willen jonge mensen de mogelijkheid bieden om met natuurlijk materiaal te werken”, vertelt Richard Bull. “Vandaar dat we dit jaar het initiatief genomen hebben om de scholen een leuk idee aan te bieden.”

Knutselen tijdens handvaardigheid
“We hebben de scholen gratis aardewerk potjes aangeboden voor de leerlingen van de groepen 1 tot 4. Deze kunnen ze bijvoorbeeld tijdens een les handvaardigheid beschilderen en versieren. Kort voor moederdag (van 9 t/m 12 mei) kunnen de kinderen samen met hun vader of andere begeleider(s) de versierde potjes komen afknutselen bij ons tuincentum. Speciaal voor de kinderen zal er een fleurig assortiment zomerplanten klaarstaan om de potjes gratis mee te vullen.”

Inmiddels hebben diverse scholen zich aangemeld voor dit initatief. De moeders moeten nu nog maar afwachten of zij ook zo’n fleurig en creatief bloempotje krijgen. Voor vaders van kinderen uit de hogere groepen, of van de scholen die niet meedoen, is het ook een leuk idee om zoiets met de kinderen te maken. De kinderen zijn creatief bezig en het brengt ze in contact met de natuur!

Cookieinstellingen