Gezonder en slanker met het Forever Weight Care Programma!

ADVERTORIAL, 17 april 2012 – Het Forever Weight Care programma is opgebouwd uit twee stappen, een 9-daagse reinigingskuur die wordt gevolgd door een gewichts- beheersingsprogramma van langere duur. Het programma is dusdanig opgesteld dat u na het volgen, een gezonde levensstijl en een gezond eetpatroon heeft ontwikkeld. Het Forever Weight Care programma leert je leven zonder jojo-effecten, ongezond eten en andere misvattingen over je voeding en conditie. Stap 1 – Clean 9 Clean 9 helpt je om binnen 9 dagen alle onnatuurlijke stoffen uit je lichaam te verwijderen, zodat je jouw gezondheid en je figuur kunt verbeteren. De eerste twee dagen zijn het zwaarst. Stap 2 – Forever Weight Care Box Met de Forever Weight Care Box ga je verder met het reinigen van je lichaam terwijl tegelijkertijd opgeslagen vetcellen worden verbrand. Je leert hoe je het door jou gewenste gewicht kunt bereiken en behouden. Als je dit programma goed volgt, ontwikkel je de juiste gewoontes voor het behoud van je gewicht en een goede gezondheid.Het programma is gebaseerd op een voedingsplan van 1500 calorieën. Omdat de individuele calorie-behoefte varieert, moet je eerst je BMR (basal metabolic rate, ofwel basaal metabolisme in rust) berekenen, zodat je het plan kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoefte. Via internet krijg je tools om bij iedere 2 kg die je afvalt de nieuwe waarden uit te rekenen. Met dag-, weekplanners en recepten wordt je gemotiveerd om tot een goed resultaat te komen. Het begint met willen! Heeft dit bericht je interesse gewekt en wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Forever producten zijn niet in de winkel te koop maar alleen bij Forever distributeurs. Wij zijn in Beuningen gevestigd en zullen je graag over de producten informeren. Begin vandaag nog aan een gezonde levensstijl!Website: heilzameplant.nl

ADVERTORIAL, 17 april 2012 –
Het Forever Weight Care programma is opgebouwd uit twee stappen, een 9-daagse reinigingskuur die wordt gevolgd door een gewichts- beheersingsprogramma van langere duur.

Het programma is dusdanig opgesteld dat u na het volgen, een gezonde levensstijl en een gezond eetpatroon heeft ontwikkeld. Het Forever Weight Care programma leert je leven zonder jojo-effecten, ongezond eten en andere misvattingen over je voeding en conditie.

Stap 1 – Clean 9
Clean 9 helpt je om binnen 9 dagen alle onnatuurlijke stoffen uit je lichaam te verwijderen, zodat je jouw gezondheid en je figuur kunt verbeteren. De eerste twee dagen zijn het zwaarst.

Stap 2 – Forever Weight Care Box
Met de Forever Weight Care Box ga je verder met het reinigen van je lichaam terwijl tegelijkertijd opgeslagen vetcellen worden verbrand. Je leert hoe je het door jou gewenste gewicht kunt bereiken en behouden. Als je dit programma goed volgt, ontwikkel je de juiste gewoontes voor het behoud van je gewicht en een goede gezondheid.

Het programma is gebaseerd op een voedingsplan van 1500 calorieën. Omdat de individuele calorie-behoefte varieert, moet je eerst je BMR (basal metabolic rate, ofwel basaal metabolisme in rust) berekenen, zodat je het plan kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoefte. Via internet krijg je tools om bij iedere 2 kg die je afvalt de nieuwe waarden uit te rekenen. Met dag-, weekplanners en recepten wordt je gemotiveerd om tot een goed resultaat te komen. Het begint met willen!

Heeft dit bericht je interesse gewekt en wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Forever producten zijn niet in de winkel te koop maar alleen bij Forever distributeurs. Wij zijn in Beuningen gevestigd en zullen je graag over de producten informeren.

Begin vandaag nog aan een gezonde levensstijl!

Website: heilzameplant.nl

<div class=”statcounter”><a title=”visit tracker on tumblr” href=”http://statcounter.com/tumblr/” mce_href=”http://statcounter.com/tumblr/” target=”_blank”><img class=”statcounter” src=”http://c.statcounter.com/7856968/0/3aa3923b/1/” alt=”visit tracker on tumblr”></a></div>

Cookieinstellingen