Jeugdhonk Ewijk gaat open!

Foto:

EWIJK, 17 april 2012 – Lang verwacht maar nu is het dan toch zo ver: Jongerenvereniging Check Out gaat daadwerkelijk los! Op zaterdag 21 april om 14:00 openen de bestuursleden en vrijwilligers van jongerenvereniging Check Out dan eindelijk de deur van hun “nieuwe” jeugdhonk in de kelder van het MFA in Ewijk.

EWIJK, 17 april 2012 – Lang verwacht maar nu is het dan toch zo ver: Jongerenvereniging Check Out gaat daadwerkelijk los!

Op zaterdag 21 april om 14:00 openen de bestuursleden en vrijwilligers van jongerenvereniging Check Out dan eindelijk de deur van hun “nieuwe” jeugdhonk in de kelder van het MFA in Ewijk.

Jongerenvereniging Ewijk gaat van start in hun eigen honk in de kelder van het MFA in Ewijk. Geplaagd door allerlei vervelende gebeurtenissen, moest iedere keer noodgedwongen de geplande opening van het honk uitgesteld worden. Een keer viel de opening zelfs door een ondergelopen ruimte na een enorme hoosbui letterlijk in het water.

Self-made-jeugdhonk
Inmiddels zijn de grootste problemen opgelost. Er zijn nog een aantal zaken die moeten gebeuren maar dit mag een opening niet meer in de weg staan. De laatste maanden zijn bestuursleden en vrijwilligers elke woensdag bezig geweest om het jeugdhonk naar eigen wens in te richten. De jongeren hebben zelf muurschilderingen aangebracht en er is een grote sfeerposter besteld en achter de bar opgehangen. Ook hebben de jongeren een stellage voor de licht- en geluidsinstallatie aangebracht en alle lampen opgehangen en aangesloten voor de feestverlichting. Meubels zijn uitgezocht, aangeschaft en in elkaar gezet. En als klap op de vuurpijl is alles grondig schoongemaakt en klaar gezet voor de opening!

Hapje, drankje en DJ’s
Wil je weten hoe het geworden is, kom dan zaterdag 21 april om 14:00 uur naar het honk in de kelder van het MFA. Voor een lekker drankje en hapje wordt gezorgd en er zijn ook twee DJ’s die de muziek en licht verzorgen dus dit mag je en kun je niet missen.

Nu jij!
Het honk is voortaan iedere woensdagavond open. Als deze avonden goed lopen komen er eventueel ook eens in de zoveel tijd themafeesten. Vind je het leuk om te helpen in een jeugdhonk? Hulp is altijd welkom. We zoeken nog jongeren die willen helpen achter de bar. Jongeren die activiteiten willen bedenken en uitvoeren, vrijwilligers voor bijvoorbeeld het maken van flyers en promotie.

Dus mocht je interesse hebben om je in te zetten voor dit nieuwe jongerenhonk, dan kun je contact opnemen met: Joseph Vink, Stichting Perspectief, [email protected] 024-6750939.

 

Gerelateerd(e) bericht(en)
06-10-2011 “Mag ik van jou, Check Out, uit de categorie jongerencentra?”
23-12-2011 Jongerencentrum Check Out Ewijk bijna open

 

Cookieinstellingen