Inloopmiddag Senioren: Stamboomonderzoek

BEUNINGEN, 18 april 2012 – Op woensdag 2 mei 2012 van 14.00 tot 17.00 uur is er in de Léghe Polder Schoolstraat 16 in Beuningen weer de maandelijkse inloopmiddag.Een goede gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met het leercentrum en haar docenten. Wilt u meer informatie over de computercursussen, workshops, het niveau en de leermethodes, bezoek dan het leercentrum? Men kan overleggen met de docenten over problemen bij het PC-gebruik en men kan zich aanmelden voor de cursussen. StamboomonderzoekHebt u ook wel eens gedacht: “Waar komen mijn voorouders eigenlijk vandaan? Van 16.00 tot 17.00 uur laten onze docenten Joop Pott en Karel van der Zant u kennis maken met Stamboom onderzoek. De computer en Internet zijn daarbij tegenwoordig waardevolle hulpmiddelen. De toegang is gratis. De Vereniging van Senioren Beuningen en SeniorWeb Beuningen heten u van harte welkom.

BEUNINGEN, 18 april 2012 – Op woensdag 2 mei 2012 van 14.00 tot 17.00 uur is er in de Léghe Polder Schoolstraat 16 in Beuningen weer de maandelijkse inloopmiddag.

Een goede gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met het leercentrum en haar docenten.

Wilt u meer informatie over de computercursussen, workshops, het niveau en de leermethodes, bezoek dan het leercentrum? Men kan overleggen met de docenten over problemen bij het PC-gebruik en men kan zich aanmelden voor de cursussen.

Stamboomonderzoek
Hebt u ook wel eens gedacht: “Waar komen mijn voorouders eigenlijk vandaan? Van 16.00 tot 17.00 uur laten onze docenten Joop Pott en Karel van der Zant u kennis maken met Stamboom onderzoek. De computer en Internet zijn daarbij tegenwoordig waardevolle hulpmiddelen. De toegang is gratis. De Vereniging van Senioren Beuningen en SeniorWeb Beuningen heten u van harte welkom.

De toegang is gratis.
De Vereniging van Senioren Beuningen en SeniorWeb Beuningen heten u van harte welkom.

Kijk ook op www.pccursusbeuningen.nl en www.seniorenbeuningen.nl  

Cookieinstellingen