Martinus Counseling

Foto:

INFOTORIAL, 27 april 2012 – Door de steeds langere wachtlijsten en de onbetaalbaarheid van de eerstelijns geestelijke gezondheidszorg, wordt deze steeds ontoegankelijker voor mensen met een individuele hulp-vraag. Martinus Counseling biedt hiervoor een opening. Ons streven is om counseling voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te houden. Wat is counseling?Counseling is een (in de regel) kortdurende vorm van hulpverlening, door middel van gesprekken op psychosociale gebied.Problemen kunnen u soms boven het hoofd groeien, u ziet misschien geen uitweg. Het kan dan prettig zijn om hulp te krijgen van iemand die geen deel uitmaakt van uw leefomgeving en die onbevooroordeeld tegenover uw situatie staat. Zo kunt u in alle vrijheid uw gedachten en gevoelens delen en komen tot een oplossing die bij u past.Niet alle problemen zijn op te lossen, maar ook het hanteerbaar maken van een probleem of situatie, of het accepteren daarvan, kan u voldoende “lucht” geven om weer door te kunnen.Ook wijzen wij u waar nodig de weg in het doolhof van de psychische hulpverlening en proberen zo efficiënt als mogelijk hulp te bieden. Wanneer counseling?Redenen om een counselor in te schakelen zijn heel divers en persoonlijk. Een counselor helpt u bij het helder krijgen van een probleem en de daarmee gepaard gaande gevoelens en gedachten. Als dit eenmaal duidelijk is helpt de counselor u om uit te zoeken waar u naartoe wilt. Dit kan het oplossen van een probleem zijn, of een andere manier van omgaan ermee, maar ook het inslaan van een heel nieuwe richting of juist het accepteren van een bestaande situatie.

INFOTORIAL, 27 april 2012 –
Door de steeds langere wachtlijsten en de onbetaalbaarheid van de eerstelijns geestelijke gezondheidszorg, wordt deze steeds ontoegankelijker voor mensen met een individuele hulp-vraag. Martinus Counseling biedt hiervoor een opening. Ons streven is om counseling voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te houden.

Wat is counseling?
Counseling is een (in de regel) kortdurende vorm van hulpverlening, door middel van gesprekken op psychosociale gebied.

Problemen kunnen u soms boven het hoofd groeien, u ziet misschien geen uitweg. Het kan dan prettig zijn om hulp te krijgen van iemand die geen deel uitmaakt van uw leefomgeving en die onbevooroordeeld tegenover uw situatie staat. Zo kunt u in alle vrijheid uw gedachten en gevoelens delen en komen tot een oplossing die bij u past.

Niet alle problemen zijn op te lossen, maar ook het hanteerbaar maken van een probleem of situatie, of het accepteren daarvan, kan u voldoende “lucht” geven om weer door te kunnen.

Ook wijzen wij u waar nodig de weg in het doolhof van de psychische hulpverlening en proberen zo efficiënt als mogelijk hulp te bieden.

Wanneer counseling?
Redenen om een counselor in te schakelen zijn heel divers en persoonlijk. Een counselor helpt u bij het helder krijgen van een probleem en de daarmee gepaard gaande gevoelens en gedachten. Als dit eenmaal duidelijk is helpt de counselor u om uit te zoeken waar u naartoe wilt. Dit kan het oplossen van een probleem zijn, of een andere manier van omgaan ermee, maar ook het inslaan van een heel nieuwe richting of juist het accepteren van een bestaande situatie.

 


Cookieinstellingen