Sporthal de Tinnegieter na renovatie 10 jaar mee

BEUNINGEN, 3 mei 2012 – Binnenkort wordt gestart met de renovatie van sporthal de Tinnegieter.”Na een grote renovatie van de kleed- en doucheruimten, de toiletgroepen en de gangen moet de sporthal minimaal 10 jaar te gebruiken zijn”, laat wethouder Piet de Klein weten. “Er wordt niet uitgebouwd maar slechts verbouwd.”Sinds de oprichting in 1978 heeft er weinig of  geen onderhoud  plaatsgevonden aan de kleedaccommodatie. De totaalprijs voor de renovatie bedraagt circ € 282.000. Daarnaast wordt nog zo’n € 18.000 ingezet voor o.a. de begeleidingskosten. Ook wordt nog gekeken naar extra financiering voor vervanging van verlichting, dak en akoestische aanpassingen.De werkzaamheden zullen van april tot augustus uitgevoerd worden. Scholen en verenigingen kunnen na de zomervakantie weer volop van de gerenoveerde accommodatie gebruik maken.

BEUNINGEN, 3 mei 2012 – Binnenkort wordt gestart met de renovatie van sporthal de Tinnegieter.

“Na een grote renovatie van de kleed- en doucheruimten, de toiletgroepen en de gangen moet de sporthal minimaal 10 jaar te gebruiken zijn”, laat wethouder Piet de Klein weten. “Er wordt niet uitgebouwd maar slechts verbouwd.”

Sinds de oprichting in 1978 heeft er weinig of  geen onderhoud  plaatsgevonden aan de kleedaccommodatie. De totaalprijs voor de renovatie bedraagt circ € 282.000. Daarnaast wordt nog zo’n € 18.000 ingezet voor o.a. de begeleidingskosten. Ook wordt nog gekeken naar extra financiering voor vervanging van verlichting, dak en akoestische aanpassingen.

De werkzaamheden zullen van april tot augustus uitgevoerd worden. Scholen en verenigingen kunnen na de zomervakantie weer volop van de gerenoveerde accommodatie gebruik maken.

 

Cookieinstellingen