Dronken Pool slapend in verkeerde huis aangetroffen

Foto:

EWIJK, 6 mei 2012 -Zaterdagavond omstreeks 23.15 uur kwam er een melding dat een dronken persoon aan het schreeuwen was en tegen ramen en deuren liep te bonken in vakantiepark de Groene Heuvels. Politieagenten gingen erheen en spraken een getuige die vertelde dat de man inmiddels één van de huisjes binnen was gegaan. De politie zag dat van twee huisjes ruiten waren vernield. Toen zij binnen gingen kijken, troffen zij in een slaapkamer de verdachte slapend aan. De agenten kregen de, naar later bleek, 18-jarige man uit Polen pas wakker toen zij hem boeiden. Uiteindelijk lukte het om hem via een tolkentelefoon duidelijk te maken dat hij was aangehouden voor vernieling.Toen de verdachte zijn roes had uitgeslapen is hij verhoord. De 18-jarige man, zelf woonachtig in de nabije omgeving, gaf aan zich kennelijk in dronken toestand vergist te hebben in het huis. Proces-verbaal tegen hem is opgemaakt. De beheerder van het park heeft namens de bewoners, die op dat moment niet aanwezig waren, aangifte gedaan.

EWIJK, 6 mei 2012 -Zaterdagavond omstreeks 23.15 uur kwam er een melding dat een dronken persoon aan het schreeuwen was en tegen ramen en deuren liep te bonken in vakantiepark de Groene Heuvels. Politieagenten gingen erheen en spraken een getuige die vertelde dat de man inmiddels één van de huisjes binnen was gegaan.

De politie zag dat van twee huisjes ruiten waren vernield. Toen zij binnen gingen kijken, troffen zij in een slaapkamer de verdachte slapend aan. De agenten kregen de, naar later bleek, 18-jarige man uit Polen pas wakker toen zij hem boeiden. Uiteindelijk lukte het om hem via een tolkentelefoon duidelijk te maken dat hij was aangehouden voor vernieling.

Toen de verdachte zijn roes had uitgeslapen is hij verhoord. De 18-jarige man, zelf woonachtig in de nabije omgeving, gaf aan zich kennelijk in dronken toestand vergist te hebben in het huis. Proces-verbaal tegen hem is opgemaakt. De beheerder van het park heeft namens de bewoners, die op dat moment niet aanwezig waren, aangifte gedaan.

In een van de woningen trof de politie enkele verboden wapens; deze zijn voor nader onderzoek in beslag genomen.

 



Cookieinstellingen