Geen BTW op Luxalon producten in juni

ADVERTORIAL, 31 mei 2012 – De sfeer in huis wordt op het eerste gezicht bepaald door de inrichting, de vloeren en de wanden. Het plafond wordt vaak over het hoofd gezien. Volkomen ten onrechte, want juist het plafond kan een ongekend beeld­bepalend effect hebben op het totale interieur.

ADVERTORIAL, 31 mei 2012 – De sfeer in huis wordt op het eerste gezicht bepaald door de inrichting, de vloeren en de wanden.

Het plafond wordt vaak over het hoofd gezien. Volkomen ten onrechte, want juist het plafond kan een ongekend beeld­bepalend effect hebben op het totale interieur.

Met de juiste keuze uit de Luxalon® aluminium plafondcollectie kunt u uw plafond de uitstraling geven die past bij úw smaak.

Juni = Luxalon maand*
En dat kan deze maand ook nog eens zeer voordelig! Voor ieder product uit de collectie van Luxalon bij Systeem Plafonds Beuningen betaalt u de HELE maand juni GEEN BTW!

…. Omdat het btw-tarief al aan zijn plafond zit ….

 

Veelzijdige toepassingsmogelijkheden
Met een Luxalon® plafond kunnen heel eenvoudig leidingen en buizen worden weggewerkt. Het is daardoor mogelijk om een regendouche of inbouwspots te integreren. Alle panelen zijn individueel te demonteren, zodat de bovenliggende ruimte altijd toegankelijk blijft, bijvoorbeeld om bij kabels en leidingen te komen.

Luxalon plafonds zijn bovendien gemaakt van hoogwaardig gecoat aluminium en daardoor absoluut vochtbestendig. Ze zijn dus bij uitstek geschikt voor toepassing in vochtige ruimtes. Omdat de panelen zich snel aan de omgevingstemperatuur aanpassen behoort condensvorming tot het verleden.

 

Iedere toepassing heeft zijn eigen specifieke eisen en wensen. Als Luxalon Select Dealer staat Systeem Plafonds Beuningen garant voor de beste oplossing. Samen met u bedenken wij een oplossing op maat. Dat is onze service!

spb_showroom_pocket_pc.wmv Service en klantgerichtheid
Door op de afbeelding hiernaast te klikken kunt u alvast een kijkje in de showroom van SPB Afbouw nemen.

U bent daarna ook van harte welkom in de showroom in Beuningen waar u diverse demo opstellingen kunt bekij- ken. U kunt rekenen op persoonlijk advies. Dat is SPB Afbouw service op maat. Omdat het ertoe doet!

Klik op de afbeelding voor video-presentatie
Systeem Plafonds Beuningen B.V.
Zonnebloemveld 3A
6641 TA Beuningen
Tel. 024-677 6326
www.spb-afbouw.nl

* Actie geldig van 1 juni t/m 30 juni 2012.
Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Cookieinstellingen