Zand voor Fitnessplein is startsein

Foto:

BEUNINGEN, 1 juni 2012 – De grondzaamwerkzaamheden voor het openbare fitnessplein in Beuningen zijn begonnen. Op de Ooijgraaf is donder- dagochtend 20 kuub zand gestort door grond- weg en water- bouwbedrijf Willems Winssen BV. In de loop van volgende week zal het zand ge-egaliseerd worden waarna de stelconplaten & kunstgras geplaatst gaan worden. Naar verwachting wordt begin juli het fitnessplein geopend aan de Ooigraaf. Standing-Strong is nog steeds op zoek naar ondernemers die het initiatief willen steunen. Bedrijven kunnen een arrangement ‘Fit in Beuningen’ aanschaffen en zo met een groep van 10 collega’s aan het sporten gaan. Hiermee steunt men de realisatie van het plein.Meer informatie, een brochure en een radio-interview vindt u in het bericht ‘Partners en Fitfounders’ gezocht.

BEUNINGEN, 1 juni 2012 – De grondzaamwerkzaamheden voor het openbare fitnessplein in Beuningen zijn begonnen.

Op de Ooijgraaf is donder- dagochtend 20 kuub zand gestort door grond- weg en water- bouwbedrijf Willems Winssen BV. In de loop van volgende week zal het zand ge-egaliseerd worden waarna de stelconplaten & kunstgras geplaatst gaan worden.

Naar verwachting wordt begin juli het fitnessplein geopend aan de Ooigraaf. Standing-Strong is nog steeds op zoek naar ondernemers die het initiatief willen steunen. Bedrijven kunnen een arrangement ‘Fit in Beuningen’ aanschaffen en zo met een groep van 10 collega’s aan het sporten gaan. Hiermee steunt men de realisatie van het plein.

Meer informatie, een brochure en een radio-interview vindt u in het bericht ‘Partners en Fitfounders‘ gezocht.