Buitenconcert Muziekvereniging Kunst & Volharding

BEUNINGEN, 18 juni 2012 – De vakanties staan alweer bijna voor de deur en dus is het weer de hoogste tijd om ons seizoen met het gebruikelijke buitenconcert af te sluiten.Dit jaar zal het buitenconcert (bij goed weer) om 19.30 uur plaatsvinden bij Zorgcentrum Alde Steeg gelegen aan de Bongerdstraat in Beuningen. Naast het orkest en de slagwerkgroep zal dit jaar ook het leerlingenorkest van zich laten horen en het beloofd weer een muzikale avond te worden waarin een variatie aan muziekstukken de revu zal passeren. Wij nodigen u van harte uit om samen met de bewoners van Zorgcentrum Alde Steeg te komen luisteren op maandag 25 juni aanstaande. Na de vakantie zal de muziekvereniging zich verder voorbereiden op de komende twee concerten: 22 september (Gezamenlijk concert) en 17 november (Muziekfestijn met het koor Pur Sang en het koor Genoot). Noteer deze data alvast in uw agenda!Buitenconcert: maandag 25 juni 2012 Tijd: 19.30 – 21.00 uur Plaats: Zorgcentrum Alde Steeg, Bongerdstraat Beuningen

BEUNINGEN, 18 juni 2012 – De vakanties staan alweer bijna voor de deur en dus is het weer de hoogste tijd om ons seizoen met het gebruikelijke buitenconcert af te sluiten.

Dit jaar zal het buitenconcert (bij goed weer) om 19.30 uur plaatsvinden bij Zorgcentrum Alde Steeg gelegen aan de Bongerdstraat in Beuningen.

Naast het orkest en de slagwerkgroep zal dit jaar ook het leerlingenorkest van zich laten horen en het beloofd weer een muzikale avond te worden waarin een variatie aan muziekstukken de revu zal passeren. Wij nodigen u van harte uit om samen met de bewoners van Zorgcentrum Alde Steeg te komen luisteren op maandag 25 juni aanstaande.

Na de vakantie zal de muziekvereniging zich verder voorbereiden op de komende twee concerten: 22 september (Gezamenlijk concert) en 17 november (Muziekfestijn met het koor Pur Sang en het koor Genoot). Noteer deze data alvast in uw agenda!

Buitenconcert: maandag 25 juni 2012
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Plaats: Zorgcentrum Alde Steeg, Bongerdstraat Beuningen

Cookieinstellingen