We boeken massaal online zonvakanties

Foto:

ADVERTORIAL, 13 juli 2012 – De afgelopen dagen zijn honderdduizenden Nederlanders online op zoek gegaan naar zonvakanties, waarvan er duizenden ook daadwerkelijk geboekt werden. Het slechte weer en het uitstellen van vakantie-plannen zijn de voornaamste redenen van de massale vakantie-interesse. Afgelopen zondag werden records gebroken op online vakantiesites.Nu de zomer nog niet wil vlotten in Nederland, zijn vooral vakanties naar Zuid-Frankrijk, Italië, Spanje en Turkije populair. Voor reisportals komt de stroom van boekingen niet geheel onverwacht. In een recent onderzoek gaf dertig procent van de respondenten vorige maand nog aan niets geboekt te hebben, maar wel van plan te zijn op vakantie te gaan.

ADVERTORIAL, 13 juli 2012 – De afgelopen dagen zijn honderdduizenden Nederlanders online op zoek gegaan naar zonvakanties, waarvan er duizenden ook daadwerkelijk geboekt werden.

Het slechte weer en het uitstellen van vakantie-plannen zijn de voornaamste redenen van de massale vakantie-interesse. Afgelopen zondag werden records gebroken op online vakantiesites.

Nu de zomer nog niet wil vlotten in Nederland, zijn vooral vakanties naar Zuid-Frankrijk, Italië, Spanje en Turkije populair. Voor reisportals komt de stroom van boekingen niet geheel onverwacht. In een recent onderzoek gaf dertig procent van de respondenten vorige maand nog aan niets geboekt te hebben, maar wel van plan te zijn op vakantie te gaan.

Met de lancering van OpVakantieVanaf.nl heeft elke (regionale) luchthaven in Nederland en vlak over de grens nu zijn eigen site onder het Opvakantievanaf label.

Voordelen voor de consumenten:
– Boeken vanaf de favoriete luchthaven
– Boeken tegen internetprijzen, maar mét reisbureau service
– De laagste prijs garantie
– Boeken onder de voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg, ANVR, SGR én calamiteitenfonds

        OpVakantieVanaf…
  Schiphol
   Lastminutes Brussel
  Lastminutes Dusseldorf
Eindhoven
Maastricht
Rotterdam
Eelde
Weeze

 

Cookieinstellingen