Johny Solo trekt veel publiek

Foto:

BEUNINGEN, 20 juli 2012 – De laatste lopers van de vierdaagse moeten op de woensdag rond half vier door het centrum van Beuningen heen zijn willen ze nog op tijd in Nijmegen zijn. De toeschouwers, die uiteraard ook een knappe prestatie geleverd hebben door de hele tijd de lopers aan te moedigen, kunnen dan de stoelen opklappen en door naar Café de Zaak aan de Van Heemstraweg. Daar is het inmiddels traditie om vanaf 16.00 uur het feest dat de vierdaagsedoortocht is, nog even op te rekken. Dit jaar heeft ‘Johnny & The Gangsters of Love’ de middag en begin van de avond een extra dimensie gegeven. Verzoeknummers van het publiek werden afgewisseld met wat de heren zelf leuk vonden om te spelen. Veel interactie met het publiek maakte dat iedereen zich kostelijk vermaakte. De drie Pointer Sisters uit het publiek hebben een Beunings debuut gemaakt op de motorkap en de aanwezigen waren wild enthousiast!

BEUNINGEN, 20 juli 2012 – De laatste lopers van de vierdaagse moeten op de woensdag rond half vier door het centrum van Beuningen heen zijn willen ze nog op tijd in Nijmegen zijn.

De toeschouwers, die uiteraard ook een knappe prestatie geleverd hebben door de hele tijd de lopers aan te moedigen, kunnen dan de stoelen opklappen en door naar Café de Zaak aan de Van Heemstraweg. Daar is het inmiddels traditie om vanaf 16.00 uur het feest dat de vierdaagsedoortocht is, nog even op te rekken.

Dit jaar heeft ‘Johnny & The Gangsters of Love’ de middag en begin van de avond een extra dimensie gegeven. Verzoeknummers van het publiek werden afgewisseld met wat de heren zelf leuk vonden om te spelen. Veel interactie met het publiek maakte dat iedereen zich kostelijk vermaakte. De drie Pointer Sisters uit het publiek hebben een Beunings debuut gemaakt op de motorkap en de aanwezigen waren wild enthousiast!


Kijk het filmpje vanaf ongeveer 2:25
Op de website van Café de Zaak zijn foto’s van Rob Koppers te zien.

 

Cookieinstellingen