Creativiteitsmarkt Molenfeesten Winssen

Foto:

WINSSEN, 21 juli 2012 – In het weekend van 31 augustus tot en met 2 september aanstaande worden in Winssen Molenfeesten gehouden.Dit festijn wordt nu alweer voor de negende keer gehouden in en rondom de Beatrixmolen aan de Molenstraat te Winssen.CreativiteitsmarktOnderdeel van het programma is op zondag, 2 september van 11.00 uur tot 17.00 uur de gratis toegankelijke creativiteitsmarkt. Op het schilderachtige terrein aan de rand van het dorp zijn de kraampjes speels als een lint langs de molen en de tent gedrapeerd.

WINSSEN, 21 juli 2012 – In het weekend van 31 augustus tot en met 2 september aanstaande worden in Winssen Molenfeesten gehouden.

Dit festijn wordt nu alweer voor de negende keer gehouden in en rondom de Beatrixmolen aan de Molenstraat te Winssen.

Creativiteitsmarkt
Onderdeel van het programma is op zondag, 2 september van 11.00 uur tot 17.00 uur de gratis toegankelijke creativiteitsmarkt. Op het schilderachtige terrein aan de rand van het dorp zijn de kraampjes speels als een lint langs de molen en de tent gedrapeerd.

Deelnemers aan deze markt laten dan zien wat ze op creatief gebied in huis hebben. Dat kan zeer uiteenlopend zijn. Bijvoorbeeld schilderen, pottenbakken, glasblazen, beeldhouwen, borduren, houtsnijwerk etc. etc..

Daarnaast ook oude ambachten, verzamelingen of hobby’s zoals manden maken, bierbrouwen, modelauto’s, treinen, quilten, poppen, kralen maken; noem het maar op!

Het is misschien ook voor verenigingen, stichtingen en groeperingen een mooie gelegenheid om zich te presenteren.

Reserveer gratis een kraam
Bij deze markt staat niet de kwantiteit, maar de kwaliteit voorop. Het mag van alles zijn behalve etenswaren. Dus lijkt het je leuk om met de Molenfeesten achter een kraam te staan en je eigen gemaakte kunstwerken/verzameling/ambacht aan het grote publiek te tonen/te demonstreren, aarzel dan niet.

We hebben op deze markt nog maar een beperkt aantal plaatsjes vrij. En zeg nou eerlijk; waar kun je nog gratis voor een marktkraam terecht? Nou bij ons dus…. Om er zeker van te zijn dat je ook echt komt vragen we een borg van € 15,- . Dit bedrag krijg je terug wanneer je de kraam netjes hebt achter gelaten.

Ben je nieuwsgierig geworden, maar heb je nog vragen? Wil je een inschrijfformulier? Pak gelijk je telefoon of mobiel en bel dan Beppie Verploegen, tel. 0487 523579.
Je kunt ons ook mailen via [email protected]

Tot ziens,
Comité Molenfeesten – Winssen

Cookieinstellingen