Fietser en motor botsen

Foto:

NIJMEGEN/BEUNINGEN, 15 augustus 2012 – Dinsdagavond ontstond een aanrijding tussen een fietsster en een motorrijder op de kruising van de Wolfskuilseweg met de Bosbesstraat. De 53-jarige motorrijder uit Beuningen moest voor controle naar het ziekenhuis. De 45-jarige Nijmeegse fietsster reed over de Bosbesstraat in de richting van de Wolfskuilseweg. De motorrijder reed over de Wolfskuilseweg richting de Molenweg. Op de kruising zagen de twee elkaar over het hoofd en ontstond er een aanrijding. De 53-jarige werd door ambulancepersoneel onderzocht en moest voor controle mee naar het ziekenhuis. De fietsster raakte niet gewond..

NIJMEGEN/BEUNINGEN, 15 augustus 2012 – Dinsdagavond ontstond een aanrijding tussen een fietsster en een motorrijder op de kruising van de Wolfskuilseweg met de Bosbesstraat. De 53-jarige motorrijder uit Beuningen moest voor controle naar het ziekenhuis.

De 45-jarige Nijmeegse fietsster reed over de Bosbesstraat in de richting van de Wolfskuilseweg. De motorrijder reed over de Wolfskuilseweg richting de Molenweg. Op de kruising zagen de twee elkaar over het hoofd en ontstond er een aanrijding. De 53-jarige werd door ambulancepersoneel onderzocht en moest voor controle mee naar het ziekenhuis. De fietsster raakte niet gewond.
.



Cookieinstellingen