Verhuizing Politieteam Beuningen, Maas en Waal naar Ewijk

Foto:

EWIJK, 16 augustus 2012 – In de week van maandag 20 augustus gaan de politiebureaus in Beuningen en Beneden-Leeuwen verhuizen. Politieteam Beuningen, Maas en Waal dat vanuit deze twee locaties opereerde zal dan vanuit één locatie gaan werken, in Ewijk. Het team zal gaan ‘samenwonen’ met de afdeling Verkeer. Nu de verbouwing van het pand, aan de Van Heemstraweg 3a, voltooid is, wordt er hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen die getroffen moeten worden. Het politiebureau in Beuningen gaat na de verhuizing dicht, het bureau in Beneden-Leeuwen blijft voorlopig open voor het doen van aangifte. Woensdag 22 augustus wordt het bureau in Ewijk in gebruik genomen en vanaf vrijdag zal het gehele team vanaf die locatie werkzaam zijn.Efficiënt Omdat team Beuningen, Maas en Waal niet meer verspreid over meerdere locaties hoeft te werken, zal het team als eenheid nog efficiënter kunnen opereren. Uiteraard blijven de wijkagenten voor Beuningen, Druten en Beneden-Leeuwen gewoon werkzaam in hun wijk. Zo blijft het politieteam dicht gepositioneerd bij de burgers.

EWIJK, 16 augustus 2012 – In de week van maandag 20 augustus gaan de politiebureaus in Beuningen en Beneden-Leeuwen verhuizen.

Politieteam Beuningen, Maas en Waal dat vanuit deze twee locaties opereerde zal dan vanuit één locatie gaan werken, in Ewijk.

Het team zal gaan ‘samenwonen’ met de afdeling Verkeer. Nu de verbouwing van het pand, aan de Van Heemstraweg 3a, voltooid is, wordt er hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen die getroffen moeten worden. Het politiebureau in Beuningen gaat na de verhuizing dicht, het bureau in Beneden-Leeuwen blijft voorlopig open voor het doen van aangifte. Woensdag 22 augustus wordt het bureau in Ewijk in gebruik genomen en vanaf vrijdag zal het gehele team vanaf die locatie werkzaam zijn.

Efficiënt
Omdat team Beuningen, Maas en Waal niet meer verspreid over meerdere locaties hoeft te werken, zal het team als eenheid nog efficiënter kunnen opereren. Uiteraard blijven de wijkagenten voor Beuningen, Druten en Beneden-Leeuwen gewoon werkzaam in hun wijk. Zo blijft het politieteam dicht gepositioneerd bij de burgers.

Openingstijden onveranderd
Het niveau van dienstverlening zal gewaarborgd blijven. Binnen het teamgebied kunnen burgers nog steeds op drie locaties aangifte doen (Ewijk, Druten en Beneden-Leeuwen). De verhuizing heeft ook geen gevolgen voor de openingstijden. In Ewijk zullen dezelfde openingstijden gelden als voorheen in Beuningen en ook voor Beneden-Leeuwen en steunpunt Druten blijven de huidige openingstijden ongewijzigd.

De verhuisweek
De verhuizing van het team is organisatorisch zo geregeld dat u als burger daar zo min mogelijk last van ervaart. Toch zijn er een paar dingen om rekening mee te houden voor de locaties Beuningen en Beneden-Leeuwen.

  • Beuningen
    Het bureau in Beuningen is op maandag 20 augustus 2012 voor de laatste keer geopend. Dinsdag 21 augustus verhuist de politie van Beuningen naar Ewijk. Burgers kunnen aangifte doen bij politiebureaus in de omgeving. Om zeker te zijn dat u terecht kunt op uw voorkeurslocatie, is het raadzaam om te bellen naar 0900-8844 voor aangifte op afspraak. Vanaf woensdag 22 augustus wordt het bureau in Ewijk in gebruik genomen.
  • Beneden-Leeuwen
    Op donderdag 23 augustus 2012 gaat het politiebureau in Beneden-Leeuwen verhuizen. Dit heeft geen gevolgen voor de openstelling die dag. Ook daarna kunt u dus gewoon op deze locatie terecht.

Contact
Wilt u iemand spreken van de politie of een afspraak maken voor het doen van aangifte, bel dan 0900-8844. Voor diverse feiten is het mogelijk om aangifte te doen via internet. Dit kan via de website www.politie.nl/gelderland-zuid.

 

Bron www.politie.nl/gelderland-zuid

Cookieinstellingen