Veel voor Weinig Beurs

Foto:

EWIJK/WINSSEN, 12 september 2012 – Veel voor weinig, dat is het motto van de ondernemers uit Ewijk en Winssen die zondag 30 september 2012 op de beurs staan. Dit maken ze waar want de Veel Voor Weinigbeurs is om te beginnen gratis toegankelijk.De ondernemers uit Ewijk en Winssen organiseren de beurs het ene jaar in Winssen en het andere jaar in Ewijk.Dit jaar is de beurs in ‘MFA ‘Hart’ in Ewijk. Diverse winkeliers uit Ewijk en Winssen presenteren zich op deze minibeurs met diverse producten en aantrekkelijke aanbiedingen.De gratis toegankelijke beurs kenmerkt zich door zijn gezellige en gemoedelijke sfeer. Wie op zoek is naar koopjes, interessante demonstraties en vermaak, moet zondag 30 september beslist een bezoek brengen aan de Veel Voor Weinig Beurs.De beurs is van 11.00 tot 17.00 uur.

EWIJK/WINSSEN, 12 september 2012 – Veel voor weinig, dat is het motto van de ondernemers uit Ewijk en Winssen die zondag 30 september 2012 op de beurs staan. Dit maken ze waar want de Veel Voor Weinigbeurs is om te beginnen gratis toegankelijk.

De ondernemers uit Ewijk en Winssen organiseren de beurs het ene jaar in Winssen en het andere jaar in Ewijk.

Dit jaar is de beurs in ‘MFA ‘Hart‘ in Ewijk. Diverse winkeliers uit Ewijk en Winssen presenteren zich op deze minibeurs met diverse producten en aantrekkelijke aanbiedingen.

De gratis toegankelijke beurs kenmerkt zich door zijn gezellige en gemoedelijke sfeer. Wie op zoek is naar koopjes, interessante demonstraties en vermaak, moet zondag 30 september beslist een bezoek brengen aan de Veel Voor Weinig Beurs.

De beurs is van 11.00 tot 17.00 uur.

Cookieinstellingen