Kok geeft bij Expert Beuningen tips om gezond en lekker te koken

Foto:

BEUNINGEN, 25 september 2012 – “Wij willen de klanten een beleving geven”, zegt Ludy van Lin van Expert Beuningen. “We gaan daarom in oktober en november, zo in de aanloop naar de feestmaanden informatiedagen en -avonden organiseren.” “Op zaterdag 6 oktober 2012 hebben we een demodag. Dan zijn er een aantal leveranciers in de winkel. Ze zijn er met als doel om informatie te geven en we hebben allerlei leuke acties om de producten heen. We willen dan heel nadrukkelijk niet dat de mensen, het gevoel hebben dat ze op een party geweest zijn en niet weg durven te gaan zonder iets aan te schaffen. In onze visie is het belangrijk om de klant te informeren over wat er allemaal is. Met dat in het achterhoofd kunnen ze op het moment dat ze iets nodig hebben een goede keuze maken.”

BEUNINGEN, 25 september 2012 – “Wij willen de klanten een beleving geven”, zegt Ludy van Lin van Expert Beuningen.

“We gaan daarom in oktober en november, zo in de aanloop naar de feestmaanden informatiedagen en -avonden organiseren.”

“Op zaterdag 6 oktober 2012 hebben we een demodag. Dan zijn er een aantal leveranciers in de winkel. Ze zijn er met als doel om informatie te geven en we hebben allerlei leuke acties om de producten heen. We willen dan heel nadrukkelijk niet dat de mensen, het gevoel hebben dat ze op een party geweest zijn en niet weg durven te gaan zonder iets aan te schaffen. In onze visie is het belangrijk om de klant te informeren over wat er allemaal is. Met dat in het achterhoofd kunnen ze op het moment dat ze iets nodig hebben een goede keuze maken.”

 

Op 6 oktober is de nadruk op witgoed. Er is dan iemand van Bosch aanwezig die een demonstratie geeft over wasmachines en warmtepompdrogers. Er komen dan ook twee open wasmachines te staan zodat men ook van binnen kan zien hoe een wasmachine werkt. Ook van Miele komt er iemand die over het unieke van Miele vertelt.

Kooktips voor inductiekookplaten
AEG gaat in op gezond en lekker koken met extra informatie over de stoomovens die zij hebben. Er komt een kok demonstraties geven en hij brengt een speciale wok voor inductiekookplaten. We hebben een proeverij met allerlei lekkere en gezonde hapjes die de kok klaarmaakt. Bij een stoomoven heeft men vaak de associatie  dat je er alleen kale groente gaar kan stomen. De de kok laat ons zien wat er allemaal meer kan!

Kleurwedstrijd
Er is een kleurwedstrijd aan deze demodag verbonden. Kinderen kunnen hier komende weken de kleurplaten halen. Wanneer ze die inleveren (vóór vrijdag 12 oktober) dan krijgen ze gelijk al een leuke attentie. Op zaterdag 13 oktober is er een uitreiking van wat grotere prijzen.

 

Woensdag 31 oktober is er een thema-avond op het gebied van digitale TV, 3 november staat in het teken van keukenmachines, blenders en shakers van De Longhi en Kenwood. Op 25 november is er een demonstratie van Nespresso met een koffieproeverij. Over deze thema’s volgt meer informatie. Hou de media en de Facebookpagina van Expert Beuningen in de gaten!

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Cookieinstellingen