Eerste schop in de grond in Beuningen!

BEUNINGEN, 3 oktober 2012 – Op maandag 1 oktober is de eerste schop de grond in gegaan voor de aanleg van glasvezel in de gemeente Beuningen.

BEUNINGEN, 3 oktober 2012 – Op maandag 1 oktober is de eerste schop de grond in gegaan voor de aanleg van glasvezel in de gemeente Beuningen.

Start aanleg netwerk
Op maandag 1 oktober is het eerste begin gemaakt met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Beuningen. De wijken Blanckenburg, Olden Tempel, Tinnegieter en de Heuve worden als eerste aangesloten. Bewoners uit die wijken ontvangen een brief wanneer de aanleg in hun buurt precies van start gaat.

De rest van Beuningen, maar ook de dorpen Winssen, Ewijk en Weurt worden in de loop van 2012 en 2013 aangesloten. In de zomer van 2013 zijn alle huishoudens binnen het aansluitgebied aangesloten.

De [file globale planning] van de aanlegwerkzaamheden van het glasvezelnetwerk in de gemeente Beuningen (Beuningen, Winssen, Ewijk en Weurt) is terug te vinden op de website www.eindelijkglasvezel.nl/beuningen.

Reggefiber glasvezelwinkel
Voor alle vragen over glasvezel kunnen inwoners terecht in de glasvezelwinkel van Reggefiber aan het Kerkplein 74 in Beuningen. Deskundige medewerkers staan daar klaar om inwoners te informeren over het glasvezelnetwerk en te begeleiden bij het kiezen van een serviceprovider. Ook al is de aanleg van glasvezel gestart, inwoners van de gemeente Beuningen kunnen nog steeds een abonnement op glasvezel afsluiten.

PDF-Plattegrond_Beuningen_Globale planning van de aanlegwerkzaamheden.pdf

Cookieinstellingen