Aspiranten zesde van Nederland

MIJDRECHT/BEUNINGEN, 9 oktober 2012 – De aspirantenploeg van de Beuningse jeugdbrandweer heeft zaterdag de zesde plaats in de wacht gesleept op de landelijke finale in Mijdrecht. Op 16 juni wist de ploeg zichzelf te kwalificeren door 3e te worden bij de halve finale in Hoogeveen. Zaterdag kwamen zij in de finale uit. Het scenario was een brand in een container, met een doorslag naar eerste verdieping en de begane grond van een scoutinggebouw. Daarnaast was er een schoonmaker vermist. Ondanks dat de ploeg het scenario niet wist op te lossen naar wens van de jury, wist de ploeg uiteindelijk toch de zesde plaats in de wacht te slepen. Zij kunnen terugkijken op een gezellige dag met een mooi eindresultaat.

MIJDRECHT/BEUNINGEN, 9 oktober 2012 – De aspirantenploeg van de Beuningse jeugdbrandweer heeft zaterdag de zesde plaats in de wacht gesleept op de landelijke finale in Mijdrecht.

Op 16 juni wist de ploeg zichzelf te kwalificeren door 3e te worden bij de halve finale in Hoogeveen. Zaterdag kwamen zij in de finale uit.

Het scenario was een brand in een container, met een doorslag naar eerste verdieping en de begane grond van een scoutinggebouw. Daarnaast was er een schoonmaker vermist. Ondanks dat de ploeg het scenario niet wist op te lossen naar wens van de jury, wist de ploeg uiteindelijk toch de zesde plaats in de wacht te slepen. Zij kunnen terugkijken op een gezellige dag met een mooi eindresultaat.

Jeugdbrandweer Beuningen iets voor jou? Kijk op jeugdbrandweerbeuningen.nl voor meer informatie.

 



Cookieinstellingen