Oliebollen op het ijs!

Foto:

BEUNINGEN, 1 januari 2013 – Als iedereen uitgeslapen is kunnen de schaatsen weer ondergebonden worden!Op deze eerste dag van 2013 is Beuningen On Ice van 12.00 – 17.00 uur geopend en betekent het weer volop schaatsplezier voor jong en oud. Gratis entreeBeuningen  On Ice gaat de laatste week in. De entree is gratis. U kunt dus gerust mee komen om bijvoorbeeld naar de kleinkinderen te kijken of om van een hapje en drankje te genieten in de wintertuin of het schaatscafé. SchaatsenBij Beuningen On Ice kunt u 2 uur schaatsen voor € 3,00 en als u schaatsen wilt huren dan kost dat ook € 3,00. U kunt bij de kassa ook strippenkaarten kopen. Daarmee kunt u 10 keer 2 uur schaatsen voor € 25,00. De strippenkaarten zijn niet op naam, met een gezin kun je dus meerdere strippen in één keer gebruiken.

BEUNINGEN, 1 januari 2013 – Als iedereen uitgeslapen is kunnen de schaatsen weer ondergebonden worden!

Op deze eerste dag van 2013 is Beuningen On Ice van 12.00 – 17.00 uur geopend en betekent het weer volop schaatsplezier voor jong en oud.

Gratis entree
Beuningen  On Ice gaat de laatste week in. De entree is gratis. U kunt dus gerust mee komen om bijvoorbeeld naar de kleinkinderen te kijken of om van een hapje en drankje te genieten in de wintertuin of het schaatscafé.

Schaatsen
Bij Beuningen On Ice kunt u 2 uur schaatsen voor € 3,00 en als u schaatsen wilt huren dan kost dat ook € 3,00. U kunt bij de kassa ook strippenkaarten kopen. Daarmee kunt u 10 keer 2 uur schaatsen voor € 25,00. De strippenkaarten zijn niet op naam, met een gezin kun je dus meerdere strippen in één keer gebruiken.

 

Cookieinstellingen