Mondzorg Beuningen, een nieuwe naam…

Foto:

BEUNINGEN, 10 januari 2013 -INFOTORIALEen nieuwe naam… een nieuw adres… vertrouwde zorg!Met ingang van 1 januari 2013 is Mondzorg Beuningen de nieuwe naam van Tandartspraktijk Beuningse Plas. Een korte en krachtige naam die precies weergeeft waar wij voor staan: alle zorg die nodig is om uw gebit en uw mond in optimale conditie te brengen en te houden. Van algemene tandheelkunde en implantologie (NVOI-gecertificeerd) tot en met geriatrische tandheelkunde (gebitszorg toegespitst op de behoefte van ouderen). Op één adres en in vertrouwde handen van ons ervaren en veelzijdige team.Verhuizing medio 2013Medio 2013 verhuizen wij naar onze compleet nieuwe locatie aan de Alexiastraat 69 te Beuningen. Daar zijn wij nóg beter bereikbaar, ruimschoots voorzien van parkeergelegenheid en ontvangen wij u graag in een modern en uitstekend toegerust pand. Uiteraard houden wij u van deze aanstaande verhuizing op de hoogte!

INFOTORIAL, 10 januari 2013

Een nieuwe naam… een nieuw adres… vertrouwde zorg!

Met ingang van 1 januari 2013 is Mondzorg Beuningen de nieuwe naam van Tandartspraktijk Beuningse Plas.

Een korte en krachtige naam die precies weergeeft waar wij voor staan: alle zorg die nodig is om uw gebit en uw mond in optimale conditie te brengen en te houden. Van algemene tandheelkunde en implantologie (NVOI-gecertificeerd) tot en met geriatrische tandheelkunde (gebitszorg toegespitst op de behoefte van ouderen). Op één adres en in vertrouwde handen van ons ervaren en veelzijdige team.

Verhuizing medio 2013
Medio 2013 verhuizen wij naar onze compleet nieuwe locatie aan de Alexiastraat 69 te Beuningen. Daar zijn wij nóg beter bereikbaar, ruimschoots voorzien van parkeergelegenheid en ontvangen wij u graag in een modern en uitstekend toegerust pand. Uiteraard houden wij u van deze aanstaande verhuizing op de hoogte!

Belangrijk: tot het moment van verhuizen bent u uiteraard van harte welkom op ons huidige adres aan het Thujapark.

Wat is nieuw
Naam per 1 januari 2013: Mondzorg Beuningen
E-mailadres per 1 januari 2013: [email protected]
Website per 1 januari 2013: mondzorgbeuningen.nl
Adres medio 2013: Alexiastraat 69, 6641 CW Beuningen.

Telefoonnummer blijft gelijk: 024 677 03 13.