Eerste lustrum voor Toon Toernooi

Foto:

WINSSEN, 11 januari 2013 – Inmiddels niet meer weg te denken in Winssen: het RODA ’28 Toon Toernooi, een traditie rond de dagen van Hemelvaart. In 2013 wordt het alweer de vijfde keer dat diverse buurt- en jongeren verenigingen elkaar treffen op het voetbalveld van sportpark de Boshof. Vorig jaar werd voor het eerst naast het toernooi voor de jongste voetballers, ook een voor de oudere voetballers georganiseerd. Dat is zo goed bevallen dat de organisatie ook dit jaar twee toernooien opzet.Op woensdagmiddag 8 mei is er de Mini Cooper Toernooi voor de jeugd van 6 t/m 11 jaar. Er is geen apart jongs- of meisjes toernooi. Een team, bestaande uit vier spelers, kan vrij worden gemixt. ’s Avonds barst het Toon Toernooi echt los met de finalewedstrijd van deze Mini Cooper Toernooi.

WINSSEN, 11 januari 2013 – Inmiddels niet meer weg te denken in Winssen: het RODA ’28 Toon Toernooi, een traditie rond de dagen van Hemelvaart.

In 2013 wordt het alweer de vijfde keer dat diverse buurt- en jongeren verenigingen elkaar treffen op het voetbalveld van sportpark de Boshof.

Vorig jaar werd voor het eerst naast het toernooi voor de jongste voetballers, ook een voor de oudere voetballers georganiseerd. Dat is zo goed bevallen dat de organisatie ook dit jaar twee toernooien opzet.

Op woensdagmiddag 8 mei is er de Mini Cooper Toernooi voor de jeugd van 6 t/m 11 jaar. Er is geen apart jongs- of meisjes toernooi. Een team, bestaande uit vier spelers, kan vrij worden gemixt. ’s Avonds barst het Toon Toernooi echt los met de finalewedstrijd van deze Mini Cooper Toernooi.

 

Op zaterdag 11 mei is er ’t Toon Senioren Toernooi. Evenals bij de jeugd zullen deze teams ook uit vier personen bestaan. De velden en de doelen zijn wat kleiner en slidings en lichamelijk contact zullen uit den boze zijn. Het zal dus puur op voetbalintelligentie aankomen! Voor dit toernooi is het ook mogelijk om je individueel op te geven, de organisatie zal dan proberen om iedereen in goed overleg in een team te plaatsen.

Net als bij de jeugd wordt het ook bij de senioren een heel gezellig toernooi. Het weerzien van oude voetbal vrienden zal de sfeer zeker ten goede komen!

Opgeven voor beide toernooien kan bij Thijs Stevens, Kennedysingel 25.
E-mail: [email protected]
0613 – 765345
0487 – 840989

Inschrijven kan per mail en is mogelijk tot zondag 14 april 2013 Vergeet niet te vermelden voor welk toernooi, Toon Toernooi, Mini Cooper Toernooi en/of Toon Senioren Toernooi, de inschrijving bedoeld is.

Website: www.roda28winssen.nl

 
Cookieinstellingen