Heler met inbrekerswerktuig

NIJMEGEN/BEUNINGEN, 21 januari 2013 – Zondagavond lieten agenten een 24-jarige Beuningenaar op zijn fiets stoppen, omdat hij zonder licht reed. Na controle bleek dat hij meerdere goederen en inbrekerswerktuig bij zich had.De 24-jarige reed over de Heselaan in de richting van de Oude Weurtseweg aan de verkeerde kant van de weg. Ook reed hij zonder licht en droeg hij een tas. In de tas zaten meerdere goederen, maar de 24-jarige kon niet goed vertellen waar die vandaan kwamen. De 24-jarige werd aangehouden voor heling en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tijdens zijn fouillering werd er onder andere ook inbrekerswerktuig aangetroffen.

NIJMEGEN/BEUNINGEN, 21 januari 2013 –¬†Zondagavond lieten agenten een 24-jarige Beuningenaar op zijn fiets stoppen, omdat hij zonder licht reed.

Na controle bleek dat hij meerdere goederen en inbrekerswerktuig bij zich had.

De 24-jarige reed over de Heselaan in de richting van de Oude Weurtseweg aan de verkeerde kant van de weg. Ook reed hij zonder licht en droeg hij een tas. In de tas zaten meerdere goederen, maar de 24-jarige kon niet goed vertellen waar die vandaan kwamen. De 24-jarige werd aangehouden voor heling en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tijdens zijn fouillering werd er onder andere ook inbrekerswerktuig aangetroffen.