Pannenkoek met kadootje is altijd feest

Foto:

ADVERTORIAL – 21 januari 2013Met heerlijke pannenkoeken, een leuke speelhoek en kinderen t/m 12 jaar die altijd een kadootje mogen uitzoeken is het altijd feest bij pannenkoekenrestaurant Beuningen!Zowel het pannenkoekenrestaurant als het bowlingcentrum worden gerund door Jan en Jacqueline Driessen. “Maakt men gebruik van de stempelkaart dan mag men, zodra deze kaart vol is, een uurtje bowlen in ons bowlingcentrum”, zegt Jan. “Ver lopen hoeft niet want er is altijd voldoende parkeerruimte voor de deur en met mooi weer kan men ook heerlijk genieten op ons terras.” Wist u dat de kinderen dan lekker kunnen spelen met stepjes, skippyballen, hoelahoep en een traktor met aanhanger? Dus wilt u gezellig pannenkoeken eten of bowlen in Beuningen (regio Nijmegen) dan hopen Jan en Jacqueline u snel te zien in hun pannenkoekenrestaurant. Kijk op de website naar de gerechten want mocht er iemand geen trek hebben in een pannenkoek dan is er ook keus uit o.a. spareribs en schnitzels.pannenkoekXL.nl  tegenover de MacDonalds in Beuningen

ADVERTORIAL – 21 januari 2013
Met heerlijke pannenkoeken, een leuke speelhoek en kinderen t/m 12 jaar die altijd een kadootje mogen uitzoeken is het altijd feest bij pannenkoekenrestaurant Beuningen!

Zowel het pannenkoekenrestaurant als het bowlingcentrum worden gerund door Jan en Jacqueline Driessen. “Maakt men gebruik van de stempelkaart dan mag men, zodra deze kaart vol is, een uurtje bowlen in ons bowlingcentrum”, zegt Jan. “Ver lopen hoeft niet want er is altijd voldoende parkeerruimte voor de deur en met mooi weer kan men ook heerlijk genieten op ons terras.”

Wist u dat de kinderen dan lekker kunnen spelen met stepjes, skippyballen, hoelahoep en een traktor met aanhanger? Dus wilt u gezellig pannenkoeken eten of bowlen in Beuningen (regio Nijmegen) dan hopen Jan en Jacqueline u snel te zien in hun pannenkoekenrestaurant.

Kijk op de website naar de gerechten want mocht er iemand geen trek hebben in een pannenkoek dan is er ook keus uit o.a. spareribs en schnitzels.

pannenkoekXL.nl  tegenover de MacDonalds in Beuningen