Babygebaren

Foto:

BEUNINGEN, 23 januari 2013 – Babygebaren is een manier om met je kind te kunnen communiceren voordat hij of zij kan praten. Voor je baby is het een fantastisch middel om uiting te geven aan emoties en beleving. Het zorgt voor een verdieping in het contact met je baby omdat je kind aan je kan laten zien wat er in hem of haar omgaat. Ook ondersteunt het gebruik van babygebaren de taalontwikkeling van je kind. In deze workshop op 13 januari 2013 gaan we gebaren leren. Ouders krijgen uitleg over hoe Babygebaren werkt. Met de kinderen worden boekjes gelezen en liedjes gezongen met gebaren erbij. De workshop wordt verzorgd door docent Marre Veen van Hand-Saam Babygebaren. Kaartjes zijn verkrijgbaar in alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid en via onderstaande link.

BEUNINGEN, 23 januari 2013 – Babygebaren is een manier om met je kind te kunnen communiceren voordat hij of zij kan praten.

Voor je baby is het een fantastisch middel om uiting te geven aan emoties en beleving. Het zorgt voor een verdieping in het contact met je baby omdat je kind aan je kan laten zien wat er in hem of haar omgaat. Ook ondersteunt het gebruik van babygebaren de taalontwikkeling van je kind.

In deze workshop op 13 januari 2013 gaan we gebaren leren. Ouders krijgen uitleg over hoe Babygebaren werkt. Met de kinderen worden boekjes gelezen en liedjes gezongen met gebaren erbij. De workshop wordt verzorgd door docent Marre Veen van Hand-Saam Babygebaren.

Kaartjes zijn verkrijgbaar in alle vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid en via onderstaande link.

Internet adressen
• Website van Hand-Saam
Kaartjes bestellen (Inloggegevens nodig).

 

Datum: 31-01-2013
Tijd: 10.00 – 11.00 uur
Locatie: Bibliotheek Beuningen
Adres: Mauritsplein 1

In het kader van het babyproject BoekStart