Opgeven voor carnavalsoptochten kan nog

Foto:

GEMEENTE, 23 januari 2013 –  Wie zich nog in wil schrijven voor een van de carnavalsoptochten in ’t Alde Biesenrijk, Eikelenburg, Zottendael of Oelewaal kan dat tot de hieronder genoemde data.Bezoek de verschillende websites voor de inschrijfformulieren en reglementen.

GEMEENTE, 23 januari 2013 –  Wie zich nog in wil schrijven voor een van de carnavalsoptochten in ’t Alde Biesenrijk, Eikelenburg, Zottendael of Oelewaal kan dat tot de hieronder genoemde data.

Bezoek de verschillende websites voor de inschrijfformulieren en reglementen.

’t Alde Biesenrijk
WEURT – De jaarlijkse carnavalsoptocht in ’t Alde Biesenrijk is op zaterdag 9 februari 2013 (start 14.00 uur). U kunt zich tot uiterlijk dinsdag 5 februari opgeven  bij Jo Smits, Pastoor van der Marcckstrat 47 in Weurt. Telefoon 024 – 677 2816.

Website: nuchterekalf.nl

 

Eikelenburg
BEUNINGEN – Op zondag 10 februari 2013 (start 13.30 uur) organiseert carnavalsvereniging De Plekkers weer een grote carnavalsoptocht door Eikelenburg (Beuningen). Wilt U op een of andere wijze deelnemen aan deze grandioze optocht, dan kunt u zich tot en met maandag 4 februari aanmelden. Voor het aanmelden kunt u contact opnemen met Marc of Joke van Velp tel. 024-6775663. Bezoek de website voor de meer info over de categoriën.

Website: cvdeplekkersbeuningen.nl

 

Zottendael
EWIJK – De carnavalsoptocht in Zottendael is alweer op zondag 10 februari 2013 (start 14.30 uur). Het nieuwe prinsenteam zal het zeker leuk vinden als jullie allemaal weer meedoen met de optocht. Ook dit jaar zijn weer zeer mooie prijzen zijn te winnen. Je kunt je tot donderdag 7 februari aanmelden door het inschrijfformulier op de website te downloaden, in te vullen en af te geven op één van de in het formulier genoemde adressen of emailadressen.

Website: dijkvelders.nl

Oelewaal
WINSSEN – De carnavalsoptocht in Oelewaal is op zondag 10 februari 2013. Opgeven kan tot dinsdagavond 5 februari. Telefonisch bij Arno Verploegen op telefoonnummer 06-51781454 of door een bericht te sturen naar [email protected].

Website: dorstvlegelswinssen.nl