Ballast Nedam wint aanbesteding zonnepanelen

Foto:

BEUNINGEN, 24 januari 2012 Ballast Nedam is uit de bus gekomen als winnaar van de Europese aanbesteding van zonnepanelen door Regio Rivierenland en Stadsregio Arnhem Nijmegen. Van de tien inschrijvers biedt het bedrijf naar het oordeel van de regionale overheden de beste prijs-kwaliteitverhouding.

BEUNINGEN, 24 januari 2012
Ballast Nedam is uit de bus gekomen als winnaar van de Europese aanbesteding van zonnepanelen door Regio Rivierenland en Stadsregio Arnhem Nijmegen.

Van de tien inschrijvers biedt het bedrijf naar het oordeel van de regionale overheden de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Regionaal bestuurder Margreet van Gastel, verantwoordelijk voor de regionale energie- en klimaatagenda, is trots op deze grootste intergemeentelijke inkoopactie van zonnepanelen: “Door in de regio meer in te zetten op gebruik van zonne-energie snijdt het mes aan twee kanten. Stroom uit zonne-energie zorgt voor lagere woonlasten voor inwoners en de installatie van panelen levert tegelijk een economische impuls op.”

Geïnteresseerde huishoudens en/of organisaties kunnen het assortiment zonnepanelen bekijken op zonnepaneelvoordeel.nl. Maar liefst 320.000 huishoudens en een groot aantal bedrijven uit de 28 deelnemende gemeenten kunnen zo profiteren van de voordelen van deze grootste intergemeentelijke inkoopactie van Nederland. Op dit moment hebben zich al 1.500 belangstellende huishoudens aangemeld.

Samenwerking met lokale installateurs
Ballast Nedam is een van de grootste en oudste Nederlandse bouwbedrijven en gaat in het kader van deze actie samenwerken met lokale installateurs. Het bedrijf zet momenteel sterk in op zonne-energie, zowel voor particulieren als voor grotere organisaties. De aanbesteding betreft het leveren en installeren van standaard en/of op maat gemaakte pakketten zonnepanelen. De levering is inclusief tien jaar ontzorgingsgarantie. Dat houdt onder meer in dat ook op de omvormer tien jaar garantie zit (normaal vijf jaar), en dat alle zonnepanelen in het tiende jaar een technische controle en schoonmaak krijgen.

Verkoop via website
Belangstellenden kunnen tot en met 30 juni 2013 een prijsopgave op maat aanvragen via de website zonnepaneelvoordeel.nl. Deze speciaal ontwikkelde website biedt nu al een voorlopig overzicht van de diverse pakketten en prijzen. In januari en februari worden er, in afstemming met de deelnemende gemeenten, diverse informatieavonden georganiseerd. Deze worden aangekondigd op de gemeentepagina van het plaatselijke huis aan huis blad en op de website. Belangstellenden die zich eerder al gemeld hebben via zonnepaneelvoordeel.nl ontvangen hierover automatisch bericht.

ADVERTORIAL – BEKKERS Dienstverlening
Schone zonnepanelen leveren hoger rendement

Gerelateerd(e) bericht(en)
24-09-2012 Grote belangstelling voor regionale aanbesteding zonnepanelen
08-09-2012 90 zonnepanelen voor Beuningen
24-11-2011 Kortingsactie voor zonnepanelen in gemeente Beuningen