Inzameling gebruikte kleding

Foto:

BEUNINGEN, 24 januari 2013 In februari wordt een kledingactie gehouden in de gemeente Beuningen. De vergunning is verleend aan Stichting Humana.Deze stichting is één van de vier charitatieve instellingen die van de gemeente Beuningen in 2013 een vergunning voor een kledinginzameling heeft gekregen. Het Centraal Bureau Fondsenwerving heeft de stichting positief beoordeeld. Pas op voor illegale kledinginzamelingen In een aantal gemeenten komt het de laatste tijd voor dat de kleding illegaal wordt opgehaald. Bijvoorbeeld door voor de erkende inzamelaar uit te rijden. Om de illegale inzamelingen zo min mogelijk aan data te helpen noemen wij alleen nog de maand van de inzameling en de naam van de stichting. U ontvangt van deze stichting een plastic zak met opdruk.

BEUNINGEN, 24 januari 2013

In februari wordt een kledingactie gehouden in de gemeente Beuningen. De vergunning is verleend aan Stichting Humana.

Deze stichting is één van de vier charitatieve instellingen die van de gemeente Beuningen in 2013 een vergunning voor een kledinginzameling heeft gekregen. Het Centraal Bureau Fondsenwerving heeft de stichting positief beoordeeld.

Pas op voor illegale kledinginzamelingen
In een aantal gemeenten komt het de laatste tijd voor dat de kleding illegaal wordt opgehaald. Bijvoorbeeld door voor de erkende inzamelaar uit te rijden. Om de illegale inzamelingen zo min mogelijk aan data te helpen noemen wij alleen nog de maand van de inzameling en de naam van de stichting. U ontvangt van deze stichting een plastic zak met opdruk.