OPINIE: Ontmoetingsplaats Kloosterhof

Eén ontmoetingsplek op de Kloosterhof in Weurt met zowel basisschool, sporthal als ruimte voor dorpshuisactiviteiten.Dit oorspronkelijke idee vanuit de structuurvisie gemeente Beuningen willen burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen alsnog uitvoeren.In overleg met het bestuur van basisschool de Ruyter en het bestuur en de gebruikers van sporthal en dorpshuis De Kloosterhof dient de gemeente Beuningen hiervoor binnenkort een subsidieaanvraag in bij de provincie Gelderland. Ook bewoners van Weurt worden bij de plannen betrokken.

Eén ontmoetingsplek op de Kloosterhof in Weurt met zowel basisschool, sporthal als ruimte voor dorpshuisactiviteiten.

Dit oorspronkelijke idee vanuit de structuurvisie gemeente Beuningen willen burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen alsnog uitvoeren.

In overleg met het bestuur van basisschool de Ruyter en het bestuur en de gebruikers van sporthal en dorpshuis De Kloosterhof dient de gemeente Beuningen hiervoor binnenkort een subsidieaanvraag in bij de provincie Gelderland. Ook bewoners van Weurt worden bij de plannen betrokken.

Reageer op de volgende stelling

(Werkt alleen als u klikt op de stelling in de rechterkolom, onder de laatste adverteerder).

Wat moet Weurt met zijn beurt? Alleen de school op huidige lokatie herbouwen
Op lokatie van Kloosterhof een MFA bouwen

Naar aanleiding van de informatie-avond van 24 januari jongstleden blijkt dat een aantal inwoners van Weurt de basisschool liever niet naar de locatie van het Kloosterhof ziet verhuizen. In het bericht ‘Past Weurt voor deze beurt?‘ leest u meer over de informatie-avond.

 

Beuningen.nieuws.nl is benieuwd naar de mening van de inwoners van Weurt. Via deze site kunt u daarom laten weten waar ú voor zou kiezen. Dit is een peiling van beuningen.nieuws.nl en heeft geen relatie met de gemeente.

Nadat u gekozen heeft ziet u in procenten hoe de stemverdeling tot nog toe is. Helaas ziet u niet uit hoeveel stemmen dit opgebouwd is. Een afbeelding hiervan wordt volgende week zaterdag geplaatst. Tot nog toe is dit de stand:

Gerelateerd(e) bericht(en)
27-01-2013 OPINIE: Ontmoetingsplaats Kloosterhof
05-04-2012 Past Weurt voor deze beurt?
09-10-2012 ‘Weurt is aan de beurt”