Open podium in Café De Zaak een toppertje

BEUNINGEN, 28 januari 2013

BEUNINGEN, 28 januari 2013

Met artiesten van ver buiten de gemeentegrenzen is te spreken over een geslaagde eerste versie van het Open podium dat afgelopen zaterdag in Café De Zaak in Beuningen georganiseerd werd.

Ondanks een haperende microfoon wist Mireya Derksen, winnares kids got talent 2012, als een echte artiest haar lied ten gehore te brengen. Het bonte gezelschap van Carnavalsvereniging de Plekkers viel vlak daarna ‘De huiskamer’ binnen. Het boerenbruidspaar was met de jaarlijkse kroegentocht bezig en Prins John II betrad ook het podium om enkele liedjes ten gehore te brengen. De sfeer zat er direct goed in.

De Plekkers bleven drie kwartier plekken om daarna hun kroegentocht te vervolgen. Met een andere inmiddels geregelde microfoon konden de overige kandidaten aan hun optredens beginnen. Zo kreeg het publiek liedjes van Kim Visser en Rishal Poutsma uit Beuningen te horen. De uit Eindhoven gekomen Patrick Drenth kreeg enthousiast applaus van het publiek. Patrick begeleidde zichzelf op gitaar bij zang uit andermans repetoire en een zelf geschreven lied. Van iets minder ver maar ook niet naast de deur kwam Riny uit Horssen. Met zijn Duitse repetoire zorgde hij  voor voldoende diversiteit tijdens deze eerste Open Podium.

Mireya Derksen

Prins John II

Kim Visser

Het publiek geniet

En wat kan je beter op een zaterdagavond dan met een biertje in de hand….

En vanwaar deze hilariteit?

Dit is wel erg veel lol vanwege….

Het opkomen van Rishal Poutsma voor…

zijn vertolking van ‘Ik ben boer Harm en ik kom uut Drenthe’

Een volle huiskamer met publiek voor

Patrick Drenth

en Riny uit Horssen

Café De Zaak is de huiskamer van Beuningen. Om gezelligheid in de huiskamer te brengen treden er regelmatig bandjes op. Om artiesten uit de regio in de gelegenheid te stellen om in een ontspannen sfeer hun talent te laten zien organiseert Café De Zaak eens per maand een Open Podium. Kun jij zingen, dansen, moppen tappen, dichten, een instrument bespelen of ben je talentvol in andere dingen die je graag wilt laten zien op het podium, stuur dan een mailtje naar [email protected].
.

 

De volgende twee open-podium-dagen zijn op zaterdag

23 februari 2013

6 april 2013

 

Facebook: DeZaakBeuningen