Vrouw zoekt boer….

Foto:

BEUNINGEN, 28 januari 2013

BEUNINGEN, 28 januari 2013

 

“Een droom is uutgekomen voor mij, Sjaan uut de Krayenhoflaan, nou mien broer Daan er nie is”, sprak Sjaan tijdens de herenzitting dat afgelopen zondag in de Vrijboom gehouden werd. 

Schele Daan komt ieder jaar tijdens de herenzitting langs om zoetjes enkele heren die in de zaal zitten op de hak te nemen. De gebeurtenissen van het afgelopen jaar worden in een act verweven en de heren zitten toch enigszins zenuwachtig af te wachten of zij ‘aan de beurt’ zijn of niet.

Dit jaar heeft zus Sjaan de taak van broer Daan overgenomen. “Omdat met Daan iets lulligs is overgekomen”, zoals Sjaan het zelf toelichtte. “Hij het een bank overvallen, die lul ja! De SNS, die is kei-failliet! Ben je dan dom of ben je dan niet dom?”

Omdat Daan met reden verhinderd was is Sjaan gevraagd om waar te nemen; “Het is voor mij een enorme eer dat uitgerekend ikke, een van de meest aantrekkelijke intelligente dames van de gemeente Beuningen, uitgekozen ben door de directie van WebTV om voor het succesvolle programma ‘Vrouw zoekt boer’, de grootste boer van Bunningen uit te magge zoeken.”

Voor alle vrouwen van de heren, kijk en luister of jouw man op de hak genomen wordt en wie door Sjaan tot boer van Beuningen uitgeroepen wordt.


TIP
: Zet 06 83 795 759 alvast in je mobiel onder TAXI