Start nieuwe filosofielessen

Foto:

BEUNINGEN, 31 januari 2013 – De afgelopen jaren heeft de stichting Perspectief met veel succes filosofie cursussen georganiseerd met medewerking van antropoloog de heer Marcel van Kalmthout. In februari gaat er een nieuwe cursus filosofie gaat van start. Er is nog plaats voor enkele cursisten. Wees dus snel, want vol = vol. In negen bijeenkomsten biedt deze cursus een inleiding in de boeiende hoofdgebieden van de filosofie zoals bijvoorbeeld ‘vrije wil, logica, wat, hoe en waarom is de wereld.Iedereen kan aan de cursus deelnemen, specifieke voorkennis is niet vereist. Een ‘gezond stel hersenen’ is genoeg voor het volgen van deze cursus. De cursus start op donderdag 14 februari en vindt plaats in de Het Molenhuis, Molenstraat 54 in Beuningen. De cursusdata zijn

BEUNINGEN, 31 januari 2013 – De afgelopen jaren heeft de stichting Perspectief met veel succes filosofie cursussen georganiseerd met medewerking van antropoloog de heer Marcel van Kalmthout.

In februari gaat er een nieuwe cursus filosofie gaat van start. Er is nog plaats voor enkele cursisten. Wees dus snel, want vol = vol.

In negen bijeenkomsten biedt deze cursus een inleiding in de boeiende hoofdgebieden van de filosofie zoals bijvoorbeeld ‘vrije wil, logica, wat, hoe en waarom is de wereld.
Iedereen kan aan de cursus deelnemen, specifieke voorkennis is niet vereist. Een ‘gezond stel hersenen’ is genoeg voor het volgen van deze cursus. De cursus start op donderdag 14 februari en vindt plaats in de Het Molenhuis, Molenstraat 54 in Beuningen.

De cursusdata zijn

· 14 februari, 21 februari, 28 februari

· 7 maart, 14 maart, 21 maart, 28 maart

· 4 april, 11 april

De cursus duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

De kosten van de lessen bedraagt € 45,- inclusief koffie en thee.

U kunt zich voor deze lessen via email [email protected], via telefoon 024-6750939 of persoonlijk op het kantoor bij het Molenhuis opgeven.