WebFM zoekt medewerkers

Foto:

BEUNINGEN/DRUTEN, 31 januari 2013

BEUNINGEN/DRUTEN, 31 januari 2013

 

Webfm & Webtv, de radio- & tv-zender voor de gemeente Beuningen en Druten zoekt meer medewerkers uit de regio Maas & Waal.

Half februari verhuist de omroep vanuit Weurt naar Sociaal Cultureel Centrum D’n Bogerd in Druten. Vanaf die datum is de omroep gevestigd in het centrum van het uitzendgebied en start een nieuwe zoektocht naar medewerkers.

Doordat de omroep de afgelopen jaren gevestigd was in Weurt zijn er veel medewerkers uit de gemeente Nijmegen en Beuningen. Zij blijven gelukkig verbonden aan de omroep maar nu zoekt Webfm & Webtv specifiek naar meer medewerkers uit de gemeente West Maas en Waal en Druten. Medewerkers uit die regio kunnen dan terecht in de studio in Druten en dat maakt de drempel voor potentiële nieuwe medewerkers waarschijnlijk een stuk lager.

De omroep zoekt vooral naar nieuwe collega’s op het gebied van presentatie, verslaggeving en redactie. Maar ook naar cameramensen en technici is de omroep op zoek. Ook mensen die affiniteit met ICT en websitebeheer zijn van harte welkom.
Voor de duidelijkheid; het gaat bij deze functies niet om betaald werk, maar we zorgen voor een goede interne of externe opleiding, je bepaalt je eigen werktijden en werkt in een enthousiast team van mensen. Ook mensen zonder ervaring zijn van harte uitgenodigd om te reageren!

 

Voor aanmelding of meer informatie over de vacatures:
Patrick Huisman (programmaleider)
Telefoon: 024-3500900
E-mail: [email protected],
Schriftelijk: postbus 55, 6640 AB Beuningen