Ineke Simons Bouwhuis exposeert in Het Molenhuis

BEUNINGEN, 1 februari 2013

BEUNINGEN, 1 februari 2013

 

Voor de tweede keer exposeert de in Weurt wonende kunstenares en creatieve coach Ineke Simons Bouwhuis haar kleurrijke “Spiegel van de ziel” in het Molenhuis te Beuningen.

Op doek, papier en stof geeft ze weer wat in haar verbindingen zichtbaar gemaakt wenst te worden. De schoonheid is de vrijheid waaruit kleurrijke bewegingen tesamen krachten uitstralen vanuit haar diepere lagen tot nieuwe vormen. Het moment telt. Elk hart biedt zij de ruimte een eigen interpretatie van haar werk toe te laten. Is dat ook de ruimte die wij ons zelf geven in actie te komen waar wij warm voor lopen in onze omgeving en maatschappij?

De verfijnde Mandala’s, Acryl op doek en Encaustic kunst zijn allen vanuit stilte tot stand gekomen. E?n mandala is van kleding die zij ontving na het afscheid van een lieve buurman. In zijn leven was de stilte ook essentieel.

De keren dat Ineke aanwezig is zal ze ook haar gedichten voordragen.
In haar praktijk biedt Ineke de gelegenheid aan individueel en/of in kleine groepen stapsgewijs en in eigen tempo al scheppend op zoek te gaan naar jezelf.
“Het is een geschenk mijn bijdrage aan het leven op deze bijzondere wijze uit te mogen voeren” zegt de bevlogen kunstenares.

Van 30 januari tot 13 maart 2013 is de tentoonstelling te bezichtigen tijdens de openingstijden van Het Molenhuis, Molenstraat 54, 6641 BK te Beuningen
op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en tijdens voorstellingen van het theater. www.theaterdemolen.nl

U wordt van harte uitgenodigd deze expositie te bekijken.
Voor info, vragen, afspraak of verkoop: 024-6772181,
Email: [email protected]
www.isb-magenta-klik-bb.nl