Artiesten van eigen bodem bij de Plekkers

Foto:

BEUNINGEN, 5 februari 2013

BEUNINGEN, 5 februari 2013

 

Carnavalsvereniging de Plekkers uit Beuningen is helemaal klaar voor het aanstormend carnaval van 2013.

Van donderdag 7 t/m dinsdag 12 februari wordt er voor jong en oud een compleet carnavalsprogramma aangeboden. Dit jaar zullen geen bekende artiesten op het Beunings carnavalspodium komen. Hierdoor wordt de entreeprijs voor de carnavalsavonden buitengewoon laag gehouden.

En dat willen we natuurlijk graag horen in deze tijd. Een betaalbaar carnaval, voor jong en oud.

 

Een carnaval dat op donderdagavond al begint met een pronkzitting voor alle carnavallisten van Eikelenburg. Een zittingsavond met veel artiesten van “eigen” bodem. Daarna zal het in één grote polonaise doorgaan tot dinsdagavond 20.00 uur.

De Plekkers zullen ervoor zorgen dat ook carnaval 2013 onvergetelijk wordt. Het enige wat u moet doen is de carnavalskleding aantrekken en naar het Plekkerspaleis aan de Leigraaf gaan. De Plekkers zorgen voor de rest. Zij wensen iedereen een geweldig carnaval 2013 toe en begroeten u graag op het feest.
Eikelenburg ALAAF

 

Alle activiteiten van de Plekkers vinden plaats in sport en partycentrum De Tinnegieter, Leigraaf 2 Beuningen. De entreebewijzen, voor zaterdag 9 februari € 7,50, en voor maandag 11 februari € 5,00, zijn in de voorverkoop te koop bij de Tinnegieter en Primera in Beuningen.