Ruim 180 ton kleding ingezameld

Foto:

BEUNINGEN, 7 februari 2013

BEUNINGEN, 7 februari 2013

 

181.544 kilo kleding doneerden de inwoners van gemeente Beuningen in 2012.

Stichting KICI geeft het textiel een tweede leven. Het geld dat KICI hiermee ophaalt gaat naar goede doelen, zoals hoofdbegunstigde het Nederlandse Rode Kruis. Sinds 1975 doneerde Stichting KICI in totaal meer dan € 30 miljoen aan goede doelen. Zonder uw oude kleding en schoenen had het niet gekund. Namens alle gesponsorde projecten bedankt voor het inleveren van uw textiel.

Rechtvaardiger en duurzamer in 2013
Stichting KICI hoopt samen met u ook in 2013 weer bij te dragen aan een betere wereld. U levert uw textiel in, wij zetten de volgende stap. Kleding, schoenen en jassen krijgen een tweede leven buiten Europa.

 

Kapotte kleding wordt soms hersteld, maar kan ook opnieuw tot garen gesponnen worden. Dat kan ook met oude handdoeken, lakens en zelfs gordijnen. Het worden poetslappen, isolatiemateriaal of nieuwe kleding. Stichting KICI verzamelt textiel, doneert aan goede doelen en onderzoekt nieuwe toepassingen met vezels. Door KICI uw oude kleding en schoenen te geven, doet u meer dan u denkt voor mens en milieu!

 

Let bij het inleveren van uw textiel goed op het KICI-logo, want helaas zijn er ook wat commerciële kapers op de kust. Door KICI uw oude kleding en schoenen te geven, doet u meer dan u denkt voor mens en milieu!

U vindt een KICI container op het Mauritsplein in Beuningen. Meer weten? Op www.kici.nl vindt u uitgebreide informatie over de stichting en leest u wat wel en niet in de container gegooid mag worden. Schoenen moeten bijvoorbeeld aan elkaar gebonden worden en textiel moet gewassen zijn en in een plastic zak gedeponeerd.

Stichting KICI – Inzamelen Doneren Innoveren
Colijnplein 20 – 2555 HA Den Haag – www.kici.nl