Valentijn: Vier het Leven Arrangement

Foto:

BEUNINGEN, 7 februari 2013 

BEUNINGEN, 7 februari 2013 

De Vier het Leven KADOBON is een uniek cadeau voor ouderen op Valentijnsdag.

Vele ouderen genieten regelmatig samen met de vrijwilligers van Vier het Leven van een heerlijke film, bijzonder concert of prachtige theatervoorstelling. Zij kijken steeds weer uit naar de komende uitjes. Met de nieuwe bon is het mogelijk een avond uit met Vier het Leven kado te geven. Een prachtige belevenis kado voor Valentijnsdag of een andere mooie gelegenheid.

Vier het Leven Arrangement
De ouderen worden door de vrijwilligers van Vier het Leven meegenomen naar de voorstellingen in de theaters in Beuningen en Nijmegen. Vier het Leven verzorgt het vervoer (thuis ophalen & thuisbrengen service), de 1e rang plaatsen in het theater, de entreekaarten, de consumpties en bovendien een prettig gezelschap. Voor meer informatie kijkt u op www.4hetleven.nl.

Theaters
In samenwerking met de theaters is er een afwisselend programma-aanbod van toneel-, muziek- en dansvoorstellingen samengesteld. De geïnteresseerden ontvangen vrijblijvend het programma en maken hieruit hun keuze. Zij melden zich aan bij Vier het Leven. De deelnemers betalen uitsluitend de kosten van de toegangskaart, de consumpties en een kleine bijdrage voor het vervoer. De KADOBON is hiervoor te gebruiken.

Programma aanvragen
Het programma aanvragen kan op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur via 035-5245156. Het overzicht met de geselecteerde voorstellingen is ook te vinden op: www.4hetleven.nl. Op de site is nu ook te vinden hoe u een Vier het Leven cadeaubon kunt aanvragen. De begeleiding van de Vier het Leven ‘uitjes’ is in handen van vrijwilligers, die zich willen inzetten om ouderen een heerlijke avond uit te bezorgen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website 4hetleven.nl.
[file Klik hier voor het programma.pdf]

Over Stichting Vier het Leven Stichting Vier het Leven organiseert door heel Nederland compleet verzorgde sociaal culturele activiteiten voor ouderen, en pakt zo op een positieve manier eenzaamheid aan. Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ zetten meer dan zeshonderd vrijwilligers zich tijdens theater- en concertbezoeken in voor een professionele begeleiding, waarbij aandacht voor het individu centraal staat. Stichting Vier het Leven werd in 2005 opgericht door Helma van Heerikhuize en Annerieke Vonk. Sindsdien heeft de stichting zich ontwikkeld tot een landelijke organisatie van formaat. Namen in 2010 nog 4000 ouderen deel, in 2012 stijgt dit al naar 10.000.

nijmegen_01_2013.pdf