Gezocht: het Gelderse literaire talent van 2013

Foto:

REGIO, 8 februari 2013

REGIO, 8 februari 2013

 

Ook in de provincie Gelderland zijn ze weer op zoek naar jong literair talent.

Write Now! biedt jongeren de kans een grote stap te maken naar een carrière als schrijver. Dit jaar worden weer 11 voorrondes gehouden in Nederland, Vlaanderen en Suriname. Al jaren blijkt Write Now! een kweekvijver van talent te zijn.

Heb jij een passie voor schrijven en ben je tussen de 15 en 24 jaar, dan is dit je kans. Write Now! gaat weer van start. Met voorrondes door heel Nederland, Vlaanderen en zelfs in Suriname is Write Now! dé schrijfwedstrijd voor literair talent.

 

Ook in de regio Beuningen wordt een voorronde gehouden met een eigen finale in Arnhem, dus doe mee en wie weet ga jij namens jouw regio wel door naar de landelijke finale.

Tijdens deze finale in juni 2013 in Rotterdam beslist een vakjury welke jonge schrijver de hoofdprijs wint. Dit talent wint een MacBook t.w.v €1.500,-, een coaching traject door literair agentschap Sebes & Van Gelderen, een blog-contract bij Spunk.nl en optredens bij o.a. de Geen Daden Maar Woorden Festivals.

Write Now! wordt al voor de dertiende keer gehouden en bewijst keer op keer een kweekvijver te zijn van jong talent. Voor bekende auteurs als Maartje Wortel, Ernest van der Kwast en Raoul de Jong was deze wedstrijd ook een springplank naar succes. Ben jij net zo goed als zij en wil je je talent laten zien? Schrijf je nu in en wie weet wordt jouw werk straks echt uitgegeven en hangen lezers aan je lippen!

Meedoen kan tot en met 1 april 2013; stuur je geschreven verhaal, gedicht, raptekst, of wat je maar kunt verzinnen in via www.writenow.nu of ga naar: Facebook.com/schrijfwedstrijdWriteNow