Uitbundige opening van Jan Linders in Ewijk

Foto:

EWIJK, 8 februari 2013

EWIJK, 8 februari 2013

Op woensdag 20 februari wordt de 58e Jan Linders supermarkt feestelijk geopend in Ewijk. Om 9.00 uur zal de burgemeester van Beuningen (de heer Van Eert) samen met Leo Linders en supermarktmanager Dirk Hanegraaf het officiële startsein geven, gevolgd door tal van speelse activiteiten.

(Di)vers voordeel
Ook in deze nieuwe supermarkt, gelegen aan De Klef 22, geniet de klant weer van vele voordelen. Zo is er een groot versplein met versafdelingen waar vleeswaren en kaas voor de klant worden afgesneden en er is extra aandacht voor het beste brood. De acties worden overzichtelijk bij elkaar gepresenteerd, er is een servicebalie met mandjeskassa en ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Feestelijke acties en evenementen
Om de opening te vieren zullen 200 leerlingen van Basisschool De Reuzepas in een zinderende ballonnenwedstrijd hun ballonnen oplaten. De eerste 500 klanten worden verrast met een mooi bosje rozen en iedereen die bij Jan Linders Ewijk winkelt wordt getrakteerd op vlaai en koffie. Verder zijn er tijdens de openingsweken speciale openingsacties en kunnen klanten sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 30 euro.

23 februari: Super Zaterdag
De eerste zaterdag na de opening is er ook van alles te doen, vooral voor de kleintjes. Tussen 10.00 en 14.00 uur vinden er extra festiviteiten plaats, zoals ‘altijd prijs bij het Rad van Fortuin‘. Maar er wordt ook een heuse ‘kidsparty‘ georganiseerd, compleet met springkussen, schminken en een ballonnenclown. Voldoende vertier dus!