Valenteyn bij ABN AMRO Bank Beuningen

BEUNINGEN 8 februari 2013

BEUNINGEN 8 februari 2013

 

Vanaf nu bent u weer welkom op het kantoor in Beuningen om te genieten van de nieuwe expositie met pentekeningen en aquarellen van Hilda Valenteyn.

Zij beperkt zich in haar werken vaak tot slechts twee tinten waardoor het een zekere rust uitstraalt, een andere keer juist met heel veel kleur, de ene keer heel precies, dan weer wat nonchalanter.

Ze laat zich vaak inspireren door haar leefomgeving rond Nijmegen, het land van Maas en Waal, met zijn mooie oude karakteristieke dorpjes en monumenten. Ze probeert in haar pentekeningen en aquarellen de rust en sfeer van weleer terug te brengen.

Naast haar eigen werk, vind ze het bijzonder inspirerend om in opdracht te werken. U kunt haar werken bewonderen op www.valenteyn.nl. Kortom, een expositie die je weer gezien moet hebben! De expositie loopt tot eind maart.

 

BEUNINGEN NU BIJ DE BANK ANNO NU!

ABN AMRO Beuningen wil op deze manier het kantoor een andere functie geven en het kantoor openstellen voor een breed publiek. Adviseurs Harry ten Teije, Stephanie Wanders en Ibtisam el Moudni zullen de bezoekers van Kunst bij de bank graag ontvangen.
 
Kunst bij de Bank is op maandag van 13 tot 17 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur te bezichtigen. De expositie loopt in februari en maart 2012.