Gediscrimineerd bij het uitgaan?

Foto:

NIJMEGEN, 13 februari 2013

NIJMEGEN, 13 februari 2013

 

Discriminatie bij het uitgaan: vertel je verhaal en win een iPod Shuffle!

“Je komt er niet in, we hebben een besloten feest.” “Je hebt de verkeerde schoenen aan.”

Komt dit je bekend voor? Word jij wel eens geweigerd als je uitgaat in Nijmegen? Laat van je horen. Ilka van der Poel volgt de master Jeugdstudies en is op zoek naar de verhalen van allochtone jongeren van 16-25 jaar die dit hebben meegemaakt. Ze doet onderzoek bij Ieder1Gelijk naar hoe jongeren horecadiscriminatie ervaren. Meld je aan en vertel je verhaal. De eerste 25 deelnemers ontvangen een goodiebag. Onder de deelnemers verloten we ook een iPod Shuffle!

Onderzoek naar horecadiscriminatie
Wat doet het met jou als je wordt geweigerd bij het uitgaan? En hoe ga je daarmee om? Ga je bijvoorbeeld naar een ander café of naar de bioscoop? Of ga je helemaal niet meer uit? Met jouw verhaal draag je bij aan een beter beeld van discriminatie bij het uitgaan. Want iedereen moet toch kunnen uitgaan in Nijmegen?

Hoe doe je mee?
Mail meteen naar [email protected] of bel naar (024) 324 04 00. Ilka van der Poel maakt dan een afspraak met je voor een (telefonisch) gesprek of chatsessie. Daarna ontvang je de goodiebag met een lot voor de iPod Shuffle.

Over Ieder1Gelijk
Ieder1Gelijk, Bureau Gelijke Behandeling Gelderland Zuid, is het expertisebureau op het gebied van discriminatie in deze regio. Voel je je gediscrimineerd? Dat pik je toch niet? Meld het ons via het meldformulier op ieder1gelijk.nl, [email protected] of (024) 324 04 00.