Beuningse Kroonluchters voor internationale concerttour

Foto:

BEUNINGEN, 14 februari 2013Met kwetsbare kristallen kroonluchters On Tour. Vrachtwagen in, podium op, podium af en de vrachtwagen weer in. Het klinkt bijna als een onmogelijke taak. Het Beuningse Showlight B.V.- is het toch gelukt om met 14 kroonluchters internationaal te touren. Kroonluchters huren is specialisme. Dit blijkt wel.David Bisbal -hier in Nederland redelijk onbekend- is een Spaanse ster. In eigen land zet hij moeiteloos stadions naar zijn hand. Ook buiten de Spaanse grenzen is Bisbal een gewilde artiest. Ooit coverde Jeroen van de Boom zijn Silencio naar Jij bent Zo.Het indrukwekkende lichtplan van de David Bisbal tour “Una Noche en el Teatro Real” is voorzien van 7 indrukwekkende grote zakkroonluchters. Per nummer komen er 1, 2, 3, 5 of 7 kroonluchters uit het dak zakken en hangen in verschillende posities boven de zanger. Rondom het orkest leverde het Nederlandse bedrijf ook 7 staande kroonluchters.

BEUNINGEN, 14 februari 2013

Met kwetsbare kristallen kroonluchters On Tour.

Vrachtwagen in, podium op, podium af en de vrachtwagen weer in. Het klinkt bijna als een onmogelijke taak. Het Beuningse Showlight B.V.– is het toch gelukt om met 14 kroonluchters internationaal te touren. Kroonluchters huren is specialisme. Dit blijkt wel.

David Bisbal -hier in Nederland redelijk onbekend- is een Spaanse ster. In eigen land zet hij moeiteloos stadions naar zijn hand. Ook buiten de Spaanse grenzen is Bisbal een gewilde artiest. Ooit coverde Jeroen van de Boom zijn Silencio naar Jij bent Zo.

Het indrukwekkende lichtplan van de David Bisbal tour “Una Noche en el Teatro Real” is voorzien van 7 indrukwekkende grote zakkroonluchters.

Per nummer komen er 1, 2, 3, 5 of 7 kroonluchters uit het dak zakken en hangen in verschillende posities boven de zanger. Rondom het orkest leverde het Nederlandse bedrijf ook 7 staande kroonluchters.

Tijdens de internationale tour met als hoogtepunt o.a. Royal Albert Hall in London en Palacio de los Portes in Madrid leverde KroonluchterVerhuur.nl steeds 2 man crew en een eigen transportmiddel mee. De crew werkte nauw samen met de Spaanse crew en producent. Het resultaat mag er dan ook wezen.

In maart 2013 tourt David Bisbal door Amerika.

img5322