Veiling gevonden (brom)fietsen

Foto:

BEUNINGEN, 14 februari 2013 – Op de gemeentewerf staat een aantal gevonden fietsen en bromfietsen. Deze tweewielers zijn ergens in de gemeente gevonden. Op zaterdag 23 februari worden deze (brom)fietsen geveild bij de gemeentewerf (van Heemstraweg 95).

BEUNINGEN, 14 februari 2013 – Op de gemeentewerf staat een aantal gevonden fietsen en bromfietsen.

Deze tweewielers zijn ergens in de gemeente gevonden. Op zaterdag 23 februari worden deze (brom)fietsen geveild bij de gemeentewerf (van Heemstraweg 95).

Wie tussen januari 2012 en januari 2013 aangifte van diefstal van een (brom)fiets heeft gedaan bij de politie (rayon Wijchen/Beuningen) krijgt voorrang bij de veiling. U moet dan wel een op naam gesteld aangiftebewijs kunnen overhandigen.

Bekijk het overzicht van gevonden fietsen

Programma 23 februari
09.30 – 09.45 uur: bezichtigen (brom)fietsen
09.45 – 10.00 uur: veiling voor hen die aangifte hebben gedaan
10.00 – 10.15 uur: veiling voor iedereen

 

Voorwaardelijk eigenaar
Als u een (brom)fiets koopt, wordt u voorwaardelijk eigenaar en krijgt u een aankoopcertificaat. De oorspronkelijke eigenaar zou namelijk alsnog de (brom)fiets kunnen opeisen.

Mocht de oorspronkelijke eigenaar u aanspreken dan kunt u contact opnemen met de politie. Als de oorspronkelijke eigenaar zijn (brom)fiets terug wil krijgen dan krijgt u het genoteerde aankoopbedrag van de politie terug.

Ook eventuele reparaties aan de fiets krijgt u vergoed als u de bonnetjes bewaard heeft.