Gratis check-up door Expert PC-dokter

Foto:

BEUNINGEN, 18 februari 2013

BEUNINGEN, 18 februari 2013

 

Aanstaande zaterdag kunt u bij Expert Beuningen met uw zieke pc onder de arm binnenlopen voor een gratis consult bij de PC-dokter.

Is uw PC trager geworden, heeft uw PC last van een virus, of een ander probleem dat u niet zelf kunt oplossen? Kom dan langs met uw PC voor een gratis check-up door de PC-dokter.

“Dit jaar bestaat Expert 45 jaar en daarvoor zijn er heel veel acties”, vertelt Ludy van Lin van Expert Beuningen. “Expert komt 45 weken achter elkaar met een jubileumaanbieding. Dat zijn hele scherpe aanbiedingen en die worden alle 45 ook via Facebook verloot. Maar wij vinden het ook leuk om in onze eigen winkel activiteiten te organiseren.”

Bezoek de PC-dokter
“We hebben een kalender voor de komende maanden gemaakt en de eerste activiteit is de PC-dokter. Die komt aanstaande zaterdag, 23 maart van 12.00 tot 17.00 uur in de winkel. De PC-dokter is een concept wat al bij een aantal Experts is neergezet. Er komt een lange tafel in de winkel met allemaal aansluitingen voor laptops en pc’s. Mensen kunnen daar op inloggen als de computer te langzaam of andere problemen heeft. De PC-dokter kijkt dan mee en helpt om het probleem boven water te halen. Hij stelt vast wat er moet gebeuren en geeft advies.”

Altijd een dokter  bij de hand
In de loop van maart komt er bij Expert Beuningen een meubel van de PC-dokter waar men weer in kan loggen en met iemand via skype kan communiceren over een probleem. Daar komt dan weer een rapport uit. Als het kan wordt het probleem direct opgelost en anders kan men aan de hand van het rapport overwegen of men de reparatie wel of niet wil laten uitvoeren. Waar je vroeger eerst de pc op moest sturen wordt nu het probleem eerst vastgesteld en wordt er pas iets opgestuurd als dat echt nodig is. Het meubel van de pc-dokter wordt een vast item in de winkel.

Komende activiteiten
Voor de komende maanden staan de volgende activiteiten/demo’s gepland. Te zijner tijd komt er telkens meer informatie.

– 2 maart 2013 warmtepompdrogers Miele/ AEG
– 23  maart 2013 Dyson stofzuigers
– 21 april 2013 Kok Kenwood kookt buiten tijdens de lentefeesten/ allerlei proeverijen
– 11 mei 2013 Demo Koffieapparaten
– 15 juni 2013 Canon fotocamera/printers ( moeders/ kinderen kunnen gratis foto’s maken in groot hart voor vaderdag)

Van Expert kunt u meer verwachten!