Jongerencamping: Plan nu al je drie dagen

Foto:

BEUNINGEN, 19 februari 2013 Het lijkt nog vroeg om na te denken of je in augustus mee wil helpen bij de jeugdvakantiebouwweek Beuningen maar vakantieplannen worden meestal in januari al gemaakt.

BEUNINGEN, 19 februari 2013

Het lijkt nog vroeg om na te denken of je in augustus mee wil helpen bij de jeugdvakantiebouwweek Beuningen maar vakantieplannen worden meestal in januari al gemaakt.

Wil je mee helpen dan kan je nu al rekening houden met de data 6,7,8 en 9 augustus 2012.

Ben jij die spontane jongere (minimaal 12 jaar) die graag bij de jeugdvakantieweek Beuningen wilt komen helpen? Dat kan zijn met het helpen bij de huttenbouw, het schminken, of bij de andere activiteiten.

Is kamperen iets voor jou….. Net als vorig jaar is er namelijk weer de JONGERENCAMPING!! Kijk voor meer informatie op de website jeugdvakantieweekbeuningen.nl bij “jongeren > jongerencamping”.

Er is maar plaats voor maximaal 30 jongeren dus lijkt het je leuk? Is dit iets voor jou? Vul dan z.s.m. het inschrijfformulier op de website in en mail dit naar [email protected] of stuur dit naar Sjef Schrievers Slinger 35 , 6641HA Beuningen of Cynthia Voet, burgemeester Verstraatenlaan 63 6641CD Beuningen

Groetjes van de begeleiders
Sjef & Cynthia