Voorstelling voor mantelzorgers in Theater de Molen

Foto:

BEUNINGEN, 19 februari 2013

BEUNINGEN, 19 februari 2013

Op vrijdagmiddag 22 februari speelt Theaterbureau Klinker hun voorstelling Over de Kopzorg.

Een voorstelling over en voor mantelzorgers waar heerlijk om gelachen kan worden, waar je even voelt dat je er echt uit bent, maar waar je ook een kijkje neemt in de eigen keuken als mantelzorger. Het doel is dat de voorstelling (h)erkenning biedt zodat lotgenoten zich gesteund voelen.

Mantelzorgen is zwaar maar het heeft weinig zin om bij de pakken neer te gaan zitten. Deze voorstelling laat zien dat uit welk milieu je ook komt, welke nationaliteit je ook hebt, je leven bepaald kan worden door de zorg voor je medemens.

Theaterburo Klinker hoopt dat deze voorstelling de mantelzorgers een oppepper geeft en dat het een aanzet is om met andere mantelzorgers en hulpverleners hierover in gesprek te gaan.

In Over de Kopzorg draait het om twee vrouwen die uit een totaal verschillend milieu. Zij komen elkaar op latere leeftijd onverwacht weer tegen nadat ze elkaar na de lagere school uit het oog verloren zijn. Er ontwikkelt zich een boeiend gesprek vol met levenservaringen, dromen die niet uitgekomen zijn, hilarische situaties, enzovoort. Hebben zij ook een totaal verschillend leven geleid of zijn er toch onverwacht opvallend veel overeenkomsten?

De voorstelling is op vrijdag 22 februari a.s. en begint om 14.00 uur. De toegang is gratis dus mantelzorgers kom de deur uit en meld je aan bij Stichting Perspectief, Telefoon 024-6750939 of mailen naar [email protected].

Vrijwilligers en anderen die beroepsmatig contact hebben met mantelzorgers zijn ook van harte uitgenodigd.